Anahtar Kelimeler: ZAFER PARTİSİNİN BİNASI AÇILDI

ZAFER PARTİSİNİN YENİ İLÇE BİNASI AÇILDI

ZAFER PARTİSİNİN YENİ İLÇE BİNASI AÇILDI

Zafer Partisi Kozan İlçe Başkanlığının yeni binası, Urfa sıra gecesi müzisyenlerinin konseriyle açıldı.

Sağlık sorunları nedeniyle ilçe başkanlığını bırakmak zorunda kalan Adem Ocak'ın yerine Zafer Partisi Genel Merkezi tarafından Ali Kılınç ilçe başkanı olarak atanmıştı.
Saygılı İş Hanı'nda bulunan parti binası Karaoğlu İş Hanı'ndaki yeni yerine taşındı. Yeni binanın açılışı için tören düzenlendi.
Törende Urfa sıra gecesi müzisyenleri tarafından türküler seslendirildi. Açılış programına çok sayıda partilinin yanı sıra Zafer Partisi Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Umut Yanar, Zafer Partisi Adana İl Başkanı Abdurrahman Bilir ve çevre il ve ilçelerin belediye başkan adayları katıldı.

Zafer Partisi Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Umut Yanar "Öncelikle hoş geldiniz. Şu an bulunduğum atmosferde o kadar çok mutlu oldum ki, genellikle gençlerin ağırlıklı olması beni mutlu etti. Liderimizin dediği gibi gelecek gençlerde. İlçe başkanlığımız vatanımıza, milletimize hayırlı uğurlu olsun inşallah” ifadelerini kullandı.  

Zafer Partisi Kozan İlçe Başkanı Ali Kılınç "Bizi yalnız bırakmadığınız için hepinize çok teşekkür ederim. Şeref verdiniz. Bizim için burada olanların hangi partiden olursa olsun hiçbir önemi yok. Bayrağına, vatanına ve Mustafa Kemal Atatürk'e saygısı varsa hepinizin başımızın üstünde yerleri vardır.

Öncelikle şunu söylemek istiyorum, sayın genel başkanım Ümit Özdağ hocamın hepinize yürekten selamlarını iletiyorum. Bu görevi kabul etmemin en büyük nedenlerinden birisi canım vatanıma ve sizlere layık olduğu gibi hizmet edebilmek. Ne zaman bana ihtiyacınız olursa yürekten hem hazırım hem de buradayım. Bizim Kozan ilçe binamız sadece bizim değil hepimizin. Biz birlikte çok güçlüyüz" şeklinde konuştu.