Anahtar Kelimeler: Zaferle döndüler!

Zaferle döndüler!

Zaferle döndüler!

Adana'da düzenlenen Minik Erkekler Tenis Turnuvası'nda, 100. Yıl Şehit Serkan Ağca İlkokulu Tenis Takımı, büyük bir başarıya imza attı.

4 Mart'ta başlayıp 8 Mart'ta sona eren turnuvada, 100. Yıl Şehit Serkan Ağca İlkokulu Tenis Takımı, rakiplerini geride bırakarak adını zirveye yazdırdı.

Turnuvanın yarı finalinde TED Koleji'ni ve finalde ise Erkan Koleji'ni yenerek şampiyonluğa ulaşan takım, Adana'da büyük bir gurur yaşattı. Beden Eğitimi öğretmenleri ve aynı zamanda tenis antrenörleri olan Mustafa Küçük ve Tacittin Kuruoğlu, uzun süredir süren hazırlık sürecinin meyvelerini topladıklarını belirterek, sporcuları, kendileri ve velileriyle birlikte büyük emek verdiklerini ifade etti.

Adana'da ilk kez bir ilçe tenis takımının şampiyon olması, Kozan'a da ayrı bir gurur yaşattı. Öğretmenler, başarılarında desteklerini esirgemeyen İlçe Gençlik Spor Müdürü Kürşat Gültekin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Gazi Keleş ve okul müdürü Davut Özkan'a teşekkür etti.

Şampiyon okul, kupa ve madalyalarını İl Gençlik ve Spor Müdürü Muzaffer Çintimar'ın elinden aldı. Önümüzdeki 26 Nisan'da ilimizi temsilen katılacakları bölge şampiyonasında da en iyi şekilde temsil etmek için ellerinden geleni yapacaklarını belirttiler.