Anahtar Kelimeler: ZİLLER FARKLI ÇALACAK

ZİLLER FARKLI ÇALACAK

ZİLLER FARKLI ÇALACAK

Kozan merkez okullarında ders giriş ve çıkış saatlerinde birlik sağlanması açısından yeni düzenleme yapıldı. Yeni uygulama Pazartesi günü itibari ile başlayacak.

Kozan´da ikili eğitim ve öğretim yapmayan okullarda ders giriş-çıkış saatleri yeniden düzenlendi. Buna göre Kozan´da bütün merkez ilkokullarda; sabah ders saati 08.20´de başlayacak, saat 14.20´de sona erecek. Merkez ortaokullarda ders giriş saati 08.10, çıkış saati ise 14.50 oldu. Merkez liselerde ise ders giriş saati 08.00, ders çıkış saati ise 15.20 olarak belirlendi.

Yapılan bu düzenleme ile birlikte Kozan´da eğitim ve öğretim veren okulların tamamında öğrenciler aynı anda derse başlayıp, aynı anda bitirecekler.

Düzenleme yapılmadan önce birçok okul kendi belirlediği saatlerde giriş ve çıkış işlemlerini gerçekleştiriyordu. Yapılan bu düzenlemeden velilerde memnuniyetlerini dile getirdiler. Veliler; ?Çocuğumuzun biri bir okulda diğeri başka okuldaydı. Ders giriş çıkış saatleri birbirinden çok uyumsuzdu. Yapılan bu düzenlemeyi yerinde buluyoruz. Öğrencilerimiz açısından da uygun olmuştur. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz? dediler.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan ders giriş ve çıkış saatleri Pazartesi gününden itibaren uygulanmaya başlayacak.