Anahtar Kelimeler: Zirve Hukuk Bürosu açıldı

Zirve Hukuk Bürosu açıldı

Zirve Hukuk Bürosu açıldı

Avukat Batuhan Bayrakçı ve Muhammed Ok’un birlikteliğindeki Zirve Hukuk Bürosu’nun açılışı Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın da katılımı ile yapıldı.

Cumhuriyet Mahallesi Yıldız Sokak üzerinde Avukat Batuhan Bayrakçı ve Avukat Muhammet Ok’un birlikteliğinde Zirve Hukuk Bürosu’nun açılışı Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve çok sayıda ilçe belediye başkanının katılımı ile gerçekleşti.

Kozan'ın önde gelen isimlerinden Bilal Bayrakçı'nın oğlu Batuhan Bayrakçı ve arkadaşı Muhammed Ok’un açtı Zirve Hukuk Bürosu’nun açılışına çok sayıda davetli katıldı. Avukat Batuhan Bayrakçı; "Arkadaşım Muhammed ile birlikte Kozan’ımızda hizmet vermek için Zirve Hukuk Bürosu’nu açtık. Açılışımıza katılan başta Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Mansur Yavaş'a, Adana Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeydan Karalar’a, bütün ilçe belediye başkanlarımıza ve bizleri yalnız bırakmayan arkadaşlarımıza çok çok teşekkür ediyorum. Hakkın ve adaletin peşinde hizmet vermek için çalışacağız” ifadelerini kullandı.

Batuhan Bayrakçı’nın babası Kozan'ın önde gelen isimlerinden Bilal Bayrakçı’da oğlunun ve arkadaşının birlikte açmış olduğu Zirve Hukuk Bürosu’nun Kozan'a ve Kozanlılara hayırlı olmasını temenni ederken; "Mansur Yavaş ile geçmişte ülkücü olarak birlikte yürümüştük. Yakınlığımız oradan geliyor. Biz de kendisini Kozan'a geldiğini duyunca açılışımızı yapmasını istedik. Bizleri kırmayarak oğlumun ve arkadaşının hukuk bürosunun açılışını gerçekleştiren bütün belediye başkanlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İnşallah Zirve Hukuk Bürosu Kozan'a ve Kozanlılara hayırlı uğurlu olur. “Adalet mülkün temelidir” sözü ile oğlumun ve arkadaşının Kozan'da çok güzel işler yapacağına inanıyorum” ifadelerini kullandı.

Avukat Muhammet Ok ise; "Zirve Hukuk Bürosu Kozan'a hayırlı olsun. Vatandaşların hakkını hukukunu savunmak için bizler son nefesimize kadar doğruluktan şaşmayazacağız. Açılışımıza katılan başta Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş olmak üzere bütün belediye başkanlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandılar.

Kozan Ekspres Gazetesi olarak, açılışı gerçekleştiren Zirve hukuk Bürosu’nun değerli avukatları Batuhan Bayrakçı ve Muhammed Ok’a görevlerinde başarılar diliyoruz.