Gözlemci


2017

Nasıl bir yıldı 2016? Tüm olumsuzlukları bünyesinde barındıran, terörle iç içe, huzurumuzu bozan bir yıldı 2016 derken?


Nasıl bir yıldı 2016? Tüm olumsuzlukları bünyesinde barındıran, terörle iç içe, huzurumuzu bozan bir yıldı 2016 derken? şerefsizler, kan emiciler 2017´de biz buradayız, mesajı vererek topluma umutsuzluk şırınga etmeye, algısı oluşturmaya çalışıyorlar. Ama her zaman ki gibi biz yine biriz, beraberiz mesajları vermeye devam edeceğiz. Bu şerefsizlere eksiz yanımızı göstermeyeceğiz. 2017 den beklenen umutları boşa çıkarmayacağız. Bu ülkenin birliği ve dirliği için bekası için dimdik ayakta ve birlik beraberlik içerisinde yaşamaya devam edeceğiz. 2017 den beklentilerimizi boşa çıkarmayacağız. Barış ve huzur dolu bir gelecek inşa etmeye çalışacağız. Gelecekse biz geleceğiz diyeceğiz. Mutluluk dolu yarınlarımızı biz yaşayacağız. Kahpe insanlara, terörü besleyenlere inat?

GÖREVDEN ALMALAR

MHP Genel Merkezi Adana Sarıçam ? Seyhan ?Karataş İlçe Başkanlarını görevden almış bulunmaktadır. Yerlerine yeni atamalar yapılacaktır. Görevden almaları daha önce ki furyalarda yapılmasının beklenildiği ama ertelendiği aldığımız duyumlar arasında? Adana´ya bağlı birkaç ilçede daha görev değişikliğinin olacağı alınan duyumlar arasındadır. Ceyhan İlçe Teşkilatında görev değişikliği daha önce olmuştu.

YAKINDA

İlerleyen günlerde Kozan da ve yakın ilçelerimizde belediye başkan aday adayları ve milletvekili aday adayları ile ilgili yazılarımıza başlayacağız. Şu an ilçelerimizde bu konu ile ilgili ön etüt çalışmalarımızı da yapıyoruz.

BELEDİYE HİZMETLERİ

Gerçekten kayda değer bir çalışma olmuş, aşırı yağışlar yağdığında ayakkabılarımızın içi su doluyor, adım atamıyorduk, yağmur suları hendek olup akıyordu. Biz de sadece seyrediyorduk. Arabalar yarılarına kadar suyun içerisinde kalıyordu. İşte böyle günleri geride bıraktık. Kozan Belediyesinin yapmış olduğu drenaj çalışmaları ne kadar yerli yerinde yapılmış, caddelerde bir gram su yok, yağmur yağmıyor gibi karşıdan karşıya geçiliyor. Gerçekten çok isabetli bir çalışma olmuş, ellerine sağlık Musa Başka´nın ve çalışanlarının? Yapınca oluyormuş demek ki? Kıt kanaat gelirlerle ancak bu kadar oluyor demek ki? Yine de bir şeyler yapılıyor. Kozan Adana Büyükşehirden hakkını alabilse demek ki neler yapılacak, hayal edemiyorum?

RAHMET YAĞDI

Yazdan beri süregelen kuraklık, şükürler olsun aşırı yağışlarla toprağımızı doyurdu. İnşallah en kısa sürede Kozan Barajı da suyunu yükseltir de o güzel tablo gibi görüntülere tekrar kavuşuruz. Kozan daki su sorunu da çözümlenmiş olur.

BAŞKANLIK SİSTEMİ

Devlet Bahçeli şöyle diyor; Tayyip Bey bu ülkeyi tek başına yönetemiyor mu, yönetiyor. Vatandaşa gidelim, yetki verirse seçmenimiz cumhurbaşkanı, bu ülkeyi halktan yetki alarak resmi olarak yönetsin diyor. Vatandaş oy verdikten sonra bu başkanlık sistemiyle bu kadar oynamaya gerek yok. Yetkinin sınırları da mecliste çiziliyor zaten? Belli bir çizginin içerisinde ki sistemden kime ne zarar gelecek ki?