Anahtar Kelimeler: Bayramımız Kutlu Olsun

Bayramımız Kutlu Olsun

 Bayramımız Kutlu Olsun

Kutlamaların adresi Atatürk Anıtı

30 Ağustos Zafer Bayramının kutlamalarının adresi her yıl olduğu gibi bu yılda Hükümet Konağı bahçesi içerisinde bulunan Atatürk Anıtı oldu.

Saat 09.00 da Kozan Kaymakamlığı, Garnizon Komutanlığı ve Kozan Belediyesi çelenklerinin Atatürk Anıtı´na sunumu ile başladı. Çelenk koyma törenin ardından 1 dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile devam eden kutlamalarda daha sonra Kozan İlçe Jandarma Bölük Komutanlığında görevli Kıdemli Başçavuş Ahmet Seyrek günün anlam ve önemini belirten bir konuşma gerçekleştirdi.

Yapılan konuşmanın ardından günün anlam ve önemine uygun şiirler, öğrenciler tarafından okundu. Okunan şiirler ile birlikte Atatürk Anıtındaki törenler sona erdi.

Anıttaki törenlerin ardından İlçe Kaymakamı Avni Oral tebrikleri kaymakamlık makamında kabul etti. Gerçekleştirilen tebriklerin kabulünün ardından, davetlilere ve katılanlara Kozan Kaymakamlığınca bir kokteyl verildi.

Verilen kokteylin ardından törenler normal olarak sona ererken, törene Kozan Kaymakamı Avni Oral, Garnizon Komutanı Çağlayan Bozyel, Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk, Cumhuriyet Başsavcısı Vekili Harun Çetinkaya AKP, CHP ve MHP İlçe Başkanları, sivil toplum örgütü temsilcileri, kurum,  kuruluş ve resmi daire müdürleri ve vatandaşlar katıldı.