Anahtar Kelimeler: buna laik değiliz

? Biz buna laik değiliz?

? Biz buna laik değiliz?

Watsapp ihbar hatına gönderilen ve adeta çöplüğü andıran fotograflar bu çöpleri buraya kimler döküyor? Sorusunu akla getirdi.

K.Ekspres- Watsapp ihbar hatına gönderilen ve adeta çöplüğü andıran fotograflar bu çöpleri buraya kimler döküyor? Sorusunu akla getirdi.

İlçemiz aslanpasa, Tufanpaşa ve Bağlar mahalesinin kesistiği noktada bulunan sulama kanalı kenarında oluşan çöp yığınları çevreye aşırı şekilde rahatsızlık verdiği iddia edildi.

Çevrede oturan vatandaşlar tarafından kozan ekspres gazetesi watsapp hatına gönderilen fotograflarda yolun kenarında oluşan bloklar halindeki moloz ve çöp yığınları yeni çöplük alanı olarak acaba burasımı seçildi. Sorullarını sormamıza neden oldu.

Çevrede bulunan ve fotografları ulaştıran vatandaş yolun kenarına çöplerin büyükşehir ve ilçe belediyesi temizlik araçları tarafından döküldüğünü iddia etiller.

Kokudan duramadıklarını kaydeden, vatandaş hem büyük bir çevre kirliği hemde sağlığımız tehlike altında diyorlar.yetkililerden yaşanan yanlışın sona erdirilmesinide talep eden vatandaş. Biz buna laih değiliz. ? dedi.