CHP DANIŞMA KURULU TOPLANTISI KOZAN´ DA YAPILDI

 CHP DANIŞMA KURULU TOPLANTISI KOZAN´ DA YAPILDI

Cumhuriyet Halk Partisi Kozan, Feke, Saimbeyli ve Tufanbeyli İlçe örgütlerinin ortaklaşa düzenlediği 1. Bölge Danışma Kurulu Toplantısı CHP Kozan İlçe Başkanlığı binasında gerçekleşti.

Cumhuriyet Halk Partisi Kozan, Feke, Saimbeyli ve Tufanbeyli İlçe örgütlerinin ortaklaşa düzenlediği 1. Bölge Danışma Kurulu Toplantısı CHP Kozan İlçe Başkanlığı binasında gerçekleşti.

Toplantıya CHP Adana Milletvekilleri Elif Doğan Türkmen, Zülfikar İnönü Tümer, CHP Adana İl Başkanı Ayhan Barut, çevre ilçelerin ilçe başkanları danışma kurulu üyeleri ve çok sayıda davetli topluluğu katıldı.

 CHP Adana İl Başkanı Ayhan Barut´un konuşmasının ardından konuşma yapan CHP Kozan İlçe Başkanı Erkan Karaoğlu ?Değerli il başkanım saygı değer milletvekilleri kıymetli il yöneticilerim ilçe başkanlarım ve ilçe danışma kurulu üyelerimiz hepinize ve hoş geldiniz diyorum.               

 Değerli arkadaşlar gündemimiz bilindiği gibi kırsal bölgede nasıl başarılı olacağız. Adana´mızın merkez ilçelerinde oyumuz azımsanmayacak bir orandadır.

Fakat kırsala doğru inmeye başladığımız zaman oy oranımız gitgide düşmektedir. Bunun sebeplerine baktığımız zaman aday sıralamalarında yaptığımız hatalardır.

Ön seçimde fazla kayıtlı üyemiz olmadığından bölgemizin adayları ön sıralarda başarılı olamadı kontenjenada Kozanlı bir aday koyamadığımızdan dolayı da başarılı olamadık.

Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile halka dokunan güzel politikalar üretilmesine rağmen kendisinin tek başına bunu anlatması yeterli olmamıştır. Örgütlerimiz genel başkanımızı destekler nitelikte çalışmalar yürütememişlerdir.                               

Proje çok güzeldi anlatmada başarılı olamadık ya da inandırmakta güçlük çektik. Bu sebeple Kırsalda başarılı olamadık.

Arkadaşlar biz Kozan ilçemizde ne yapmalıyız,  nasıl başarılı oluruz? Kozan´ımız geçmişte, iki dönem belediye başkanlığı kazanmış, milletvekili çıkarmıştır.

Yine Kozan´da belediyeyi alabiliriz. Kozanlı yine milletvekili çıkarabilir. Peki, bunu nasıl başarabiliriz

Cumhuriyet Halk Partisinin meşhur sloganını devreye sokacağız. Girmediğimiz ev sıkmadığımız el, bırakmayacağız.

Önümüz haftadan başlayarak Milletvekillerimizle İl örgütümüzle kırsal köylerimize geziler düzenleyeceğiz? dedi. Protokol konuşmaların ardından fikir alış verişinde bulunuldu. CHP´nin Adana ve Kozan´da nasıl başarılı olacağı konuşuldu, sorunlar tespit edilerek çözüm önerileri sunuldu.