Elektrikçiler Kahvaltıda Buluştu

 Elektrikçiler Kahvaltıda Buluştu

K.Ekspres- Kozan Elektrikçiler Odası Eski Başkanı Salim Kaynak ve yaklaşık 30 elektrikçi sabah kahvaltısında bir araya geldi.

Kaynak´ın öncülüğünde gerçekleştirilen kahvaltı programında elektrikçilerin sorunları tartışıldı.

Yapılan kahvaltının ardından eski başkan Salim Kaynak, mevcut başkan ve yönetiminin sınıfta kaldığını iddia etti.

Kaynak ? Bizlerin burada toplanma nedeni kesinlikle seçim değildir. Bizler yaklaşık olarak 3 yıldan buyana ruhsatsız yapılarla elektrik kaydı yapılamıyor. Bu durum biz elektrikçileri çok büyük borç batağına itmektedir. Yanı başımızda komşu ilçelerimiz olan Aladağ ve Feke ilçeleri başta olmak üzere yurdun birçok bölgesinde abonelik yapılırken ilçemiz Kozan da yapılmıyor. Bu direk olarak oda başkanımız ve yönetiminin istişare eksikliğinden kaynaklanmaktadır. Başkan ve yönetimi oda üyelerinin derlerini bir köşeye atarak, kendi iş ve güçlerini kovalamaya devam ediyorlar. Tedaş´ta çektiğimiz sıkıntıları anlatmaya ne zaman, nede vakit yeter. Bu da oda başkanımızın ve yönetiminin istişare eksikliğinden kaynaklanmaktadır.? Dedi.

Daha sonra sırası ile konuşan birçok elektrikçi esnafı yaşadığı hadiseler ve zorluklarla alakalı başlarından geçen olayları anlatarak sorunlarına ve problemlerine çözüm noktaları aradılar.

Sabahın erken saatlerinden öyle saatine kadar sohbet eden elektrikçiler problemlerinin ve sorunlarının çözülmesi dileği ile kahvaltı programından ayrıldılar. 

 /resimler/2016-10/28/0935576334946.jpg