Kız Kardeşinin Kayın babasını Öldürdü

 Kız Kardeşinin Kayın babasını Öldürdü

Adana´nın İmamoğlu ilçesine bağlı Ayvalı Mahallesinde 1 kişi vurularak hayatını kaybetti.

Elde edinilen bilgiye göre İmamoğlu´nun Ayvalı Köyün de ikamet eden Güler (19)  ve Ferdi (24) Ayhan çifti bundan bir süre önce şiddetli geçimsizlik nedeni ile ayrı yaşamaya başladılar.

Çarşamba ( dün) gündüz saat 12:30 sularında Güler Ayhan´ın ağabisi Ufuk Koca  (31) kız kardeşinin eşyalarını almak üzere Ferdi Ayhan´ın evine gitti. Ufuk Koca´nın, oğlu Ferdi´nin evine geldiğini fark eden baba Yaşar Ayhan ( 50), Ufuk Koca´ya tepki gösterdi. Evin avlusunda başlayan tartışma sokağa sıçradı.  Sözlü atışmanın kavgaya dönüşmesi sonucunda ,üzerinde taşıdığı silaha sarılan Ufuk Koca, Yaşar Ayhan´ı tabanca ile vurduğu ve daha sonra  Ufuk Koca´nın  olay yerinden hızla kaçtığı iddia edildi.

Silah sesleri üzerine olay yerine gelen Yaşar Ayhan´ın yakınları ve çevre sakinleri olayı önce 112 Acil Servisine ardından ise 156 Jandarma ekiplerine bildiriler. Olay yerine gelen 112 Acil Servisi ekipleri Yaşar Ayhan´ın öldüğünü tespit etmeleri üzerine Ayhan´ın yakınları sinir krizleri geçirdiler. Jandarma cinayetle ilgili geniş çapta soruşturma başlatırken olay yerine gelen Cumhuriyet Başsavcısının talimatıyla ceset Adana Adli Tıp Morguna sevk edildi. Yaşar Ayhan´ı öldürdüğü iddia edilen Ufuk Koca ise Jandarma ve Polis tarafından her yerde aranıyor.