Anahtar Kelimeler: Mustafa Yavuz Başkan Seçildi

Mustafa Yavuz Başkan Seçildi

 Mustafa Yavuz Başkan Seçildi

Mustafa Yavuz Başkan Seçildi

Tepeceikören Tarım Kredi Kooperatifi seçimlerine tek liste ile giren, Hacı Mustafa Yavuz kooperatifin yeni başkanı seçildi.

Toprak Mahsulleri Ofisi´nden emekli olan ve Avukat Yasin Yavuz´un babası Hacı Mustafa Yavuz, Tepeceikören Tarım Kredi Kooparatifi Başkanlığı´na seçildi.

Kooperatif seçimi Tepecikören Köy Konağı´nda gerçekleiştirildi.

240 üyesi bulunan ve Tepecikören, Camili, Zerdali, Çöbük, Damyeri ve Aydın mahallelerini kapsayan Kooperatif seçimine köylülerin yoğun ilgisi oldu. Başkan Hacı Mustafa Yavuz seçime gelenlerle tek tek ilgilendi.

Yapılan seçim sonrasında, Veli Arpa, Selahattin Şahin, Adil Yıldırım, Mehmet Işık, Ali Yıldız, Mehmet Atakan, Avdullah Şahin ve Veli Yılmaz gibi isimler Hacı Mıstafa Yavuz´un yönetim kurulu isimlerini oluşturdu.

Yapılan seçimin ardından açıklama yapan Hacı Mustafa Yavuz; ? Seçimimizi kazasız belasız gerçekleştirdik. Kooperatifimizin amacı, köylü çiftçimize yararlı işler yapabilmektir. Yapılan seçimle beraber kooperatifin yeni başkanı seçildim. İnşallah bundan sonra çiftçilerimiz için daha ucuz mazot, gübre ve yem gibi masraflarını karşılamaları için öncülük yapacağız. Kooperatifimiz köylümüzün menfaati için oluşturulmuştur. Köylülerimiz her şeyin en iyisini hak ediyor. Buraya kadar gelerek bizlerden desteklerini esirgemeyen tüm dostlarımıza ve üyelerimize çok teşekkür ediyorum? dedi.