Anahtar Kelimeler: YARKAYA GAZETEMİZE ZİYARET

YARKAYA´DAN GAZETEMİZE ZİYARET

 YARKAYA´DAN GAZETEMİZE ZİYARET

Şekerbank Kozan Şube Müdürlüğüne atanan Yalın Doğu Yarkaya gazetemizi ziyaret etti.

Uzun yıllardan buyana Şekerbank Şube Müdürlüğünü sürdüren hemşerimiz Ünal Bursal emekli olmuştu. Bursal´dan boşalan Şube Müdürlüğü koltuğuna Gaziantep İl Merkez Şube Müdürü Yalın Doğu Yarkaya, Şekerbank Kozan Şube Müdürlüğü görevine atanmıştı. Atanmasının ardından görevine başlayan Yarkaya iadeyi ziyaretleri kapsamında Kozan Ekspres Gazetesi İmtiyaz Sahibi Hüseyin Erciyes´i makamında ziyaret etti. Ziyarette konuşan Yarkaya bankacılık sektörünün direk olarak toplum ile iç içe olan bir meslek kolu olduğuna dikkat çekerek şu şekilde konuştu. ?Öncelikle Kozan ilçemizi çok sevdim. Kozan ilçemiz il olma vasıflarının birçoğunu tamamlamış bir ilçe olarak gördüm. İnsanları çok sıcakkanlı, benden önce görev yapan değerli müdürümüz Sayın Ünal Bursal Bey ilçede çok güzel ve hoş bir seda bırakmış, bu nedenle de insanlar ile daha sıcak bir sohbet ortamı buluyoruz. Bu sebeple hayırlı olsuna gelen çok kıymetli müşterilerimizi ziyaret ediyoruz. Bu kapsamda sizleri de ziyaret ettik. Bu sıcak ilginizden ve alakanızdan dolayı çok teşekkür ediyorum.? Dedi.

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Hüseyin Erciyes ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Sayın Yalın Doğu Yarkaya´ya teşekkür etti.

Öte yandan ziyarette Şekerbank Kozan Şubesi Müşteri Yönetmeni Halil İbrahim Cungur´ da eşlik etti.

Üçlü, bir süre banka, ekonomi ve medya konularında sohbet ettiler. Bizde Kozan Ekspres Gazetesi olarak yeni görev yerin hayırlı olsun diyor ve başarılar diliyoruz.