Anahtar Kelimeler: tablet hediye

100 adet tablet hediye etti

100 adet tablet hediye etti

Koronavirüs nedeniyle uzaktan eğitim hizmetleri EBA üzerinden devam ederken, Aladağ Belediye Başkanı Mustafa Akgedik Aladağ İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne 100 adet tablet hediye etti.

Ocak ayından bu yana tüm dünyayı tehdit ederek insanların sağlığını olumsuz etkileyen hatta ölümlere dahi neden olan koronavirüs salgını hala devam ediyor. Milli Eğitim Bakanlığı öğrencilerin eğitimden geri kalmaması için EBA üzerinden uzaktan eğitim vermeye başlamıştı. Özellikle kırsal alanlarda maddi durumu yetersiz olan öğrencilerin uzaktan eğitim alabilmesi için tablet veya bilgisayar ulaşımı çok zordu. Türkiye'nin çeşitli noktalarında öğrencilerin kullanımı için sivil toplum örgütleri veya kamu kurumlarınca tablet dağıtımları yapılmıştı.

Aladağ Belediye Başkanı Mustafa Akgedik EBA-Destek noktalarında kullanılması için İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne 100 adet tablet hediye etti. Eğitime verdiği destekten dolayı İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Gazi Yılancıoğlu, Belediye Başkanı Mustafa Akgedik’e plaket takdim etti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Gazi Yılancıoğlu; "Aladağ ilçemizde yüz yüze ve uzaktan eğitim çalışmalarımız devam ediyor. Bu kapsamda, ihtiyacımız olan tabletleri belediye başkanımız Mustafa Akgedik bizlere hediye etti. Eğitime verdiği destekten dolayı Sayın Mustafa Akgedik’e teşekkür ediyorum” dedi.