15 Yıllık Husumet Silahlı Kavgaya Dönüştü: 2 Yaralı

15 Yıllık Husumet Silahlı Kavgaya Dönüştü: 2 Yaralı

15 yıl önce başlayan ve alevlenmeyen bir husumet, bugün Kozan'da silahlı bir kavgaya dönüştü. Olayda iki kişi av tüfeği ile vurularak yaralandı.

Görgü tanıklarının aktardığına göre olay, Cezaevi Sokak'ta meydana geldi. 15 yıl önce T.S.'nin iki görümcesini ayırmak isterken silahla vurularak sakat kaldığı olayda taraflar bugün tekrar karşı karşıya geldi.

T.S.'nin oğulları B.S. ve Z.S., 15 yıl önce husumetli oldukları dayıları T.S.'nin 26 ABJ 766 plakalı motosikletle evlerinin önünden geçerek "Sen daha yaşıyor musun?" diye tehditte bulunduğunu iddia etti. Bunun üzerine B.S. ve Z.S., av tüfeği ile motosiklete ateş açtı.

Olayda motosiklette bulunan B.B. ve M.B. yaralanırken, T.S. ve oğulları B.S. ve Z.S. gözaltına alındı. Yaralılar ambulansla Kozan Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

Kozan Cumhuriyet Savcılığı olayla ilgili inceleme başlattı.

T.S.'nin eşi Kader Süslü, 15 yıl önce başlayan husumetin detaylarını anlattı. Süslü, "Görümcelerim kavga etmişti, eşim de onları ayırmak için yeğenlerine tokat atmıştı. O olaydan sonra onlar eşimi ayağından vurdular ve eşim kötürüm kaldı. 15 yıllık bir husumet bu. Ben 15 yıldır eşim yatalak altından alıyorum. 15 senedir düşmanımsın. Düşmanlarımız gözümüzün önüne geldi. Buradan motosikletle geçti. Biz tanımıyorduk. 3 geçmesine "burada sen daha ölmedin mi diye" söylemiş. Sen husumetlimsin niye geçiyorsun buradan. Bu yılanın acısı benden bu kuyruğun acısı benden çıkmaz. 15 senelik dava. Ben geçme diyorum Allah'ından bul diyorum. Ama buradan geçti tehditte etti. Biri de vurdu" dedi.

Olayın ardından Kozan'da gerginlik hakim. Polis olayla ilgili soruşturma başlatırken, yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.