Anahtar Kelimeler: başvurdu yapacak

1602 kişi başvurdu, 240’ı iş başı yapacak

1602 kişi başvurdu, 240’ı iş başı yapacak

Kozan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Adana Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü arasındaki sözleşme neticesinde TYP kapsamında istihdam edilecek vatandaşlar için kura çekilişi gerçekleştirildi.

Kozan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İŞKUR rasında yapılan sözleşme neticesinde, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı kurumlarda TYP kapsamında istihdam edilecek katılımcılar için Kozan 2. Noter huzurunda İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yetkililerinin katılımı ile kura çekilişi gerçekleştirildi.

Covid-19 salgını nedeniyle vatandaşlara açık olmayan kura çekilişi Kozan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirildi. Kozan Lisesi bahçesinde toplanan vatandaşlar da kura çekilişini meraklı gözlerle beklediler. Milli Eğitim Bakanlığı Bakım ve Onarım Temizlik Hizmetleri Programı için başvuru yapan 1375 kişilik liste içerisinden 200 asil katılımcı ve Milli Eğitim Bakanlığı Güvenlik Programı için 227 kişilik liste içerisinden 40 asil katılımcı noter kurası ile belirlendi.

Kura sonucunda ismi belirlenen asil katılımcıların listesi ve başvuru için gerekli evraklar Kozan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün internet sitesinden ve sosyal medya  adreslerinden açıklanacak.