2 Dakikada 10 Metre Arayla 2 Kaza : 2 Yaralı

2 Dakikada 10 Metre Arayla 2 Kaza : 2 Yaralı

Şevkiye Mahallesi Remzi Oğuz Arık Bulvarı üzerinde, doğalgaz altyapı çalışmaları nedeniyle bulvar tek yönlü olarak trafiğe açıldı. Bulvarın tek yönlü açılan tarafında iki dakikada 10 metre ara ile 2 kaza meydana gelirken, kazalarda 2 kişi yaralandı.

Şevkiye Mahallesi Remzi Oğuz Arık Bulvarı üzerinde, doğalgaz altyapı çalışmaları nedeniyle bulvar tek yönlü olarak trafiğe açıldı.  Bulvarın tek yönlü açılan tarafında iki dakikada 10 metre ara ile 2 kaza meydana gelirken, kazalarda 2 kişi yaralandı.

Kazalar bugün öğle saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; Remzi Oğuz Arık Bulvarı üzerinde doğalgaz altyapı çalışmaları devam ediyor. Bundan dolayı bulvar tek yönlü olarak trafiğe açıldı. Tek yönde verilen yol üzerinde iki dakikada 10 metre arayla iki kaza meydana geldi. Birinci kaza iddialara göre, Resul Tümer isimli çocuğa 38 VZ 340 plakalı otomobilin çarpması ile meydana geldi. İkinci kaza ise yaklaşık 10 metre ileride Kenan Y´nin kullandığı otomobilin, karşıdan karşıya geçmekte olan bir kadına çarpmasıyla meydana geldi.

Kaza sonrasında olay yerine ambulans ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı çocuk ve kadın 112 Acil Servis ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Kozan Devlet Hastanesi acil servisine kaldırıldı. Yaralılar burada tedavi altına alınırken, hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

Öte yandan bisikletli çocuğa çarparak kaçtığı iddia edilen aracın bulunması için polis ekiplerinin çalışma başlattığı öğrenildi.

Polisin 2 kaza ile ilgili inceleme başlattığı öğrenildi.