Anahtar Kelimeler: HAZİRAN ORTAOKULU FİNALDE

2 HAZİRAN ORTAOKULU FİNALDE

2 HAZİRAN ORTAOKULU FİNALDE

Kozan 2 Haziran Ortaokulu Kız Futsal Takımı, Türkiye´deki ilk 8 takım arasına ismini yazdırdı.

Kozan ilçe merkezinde düzenlenen Kız Futsal Turnuvası´nda şampiyon olan 2 Haziran Ortaokulu takımı, Kahramanmaraş´ta yapılan Türkiye yarı final müsabakalarının hepsini kazanarak Türkiye´de ismini İlk 8 takım arasına yazdırdı.

Önümüzdeki günlerde Düzce´de yapılacak olan Türkiye finaller öncesinde Kozan 2 Haziran Ortaokulu Kız Futsal Takımı çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Adana´yı temsil eden 2 Haziran Ortaokulu Kız Futsal Takımı´nı İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Kürşat Gültekin´de tebrik etti.

Gençlik ve Spor Müdürlüğü´nden yapılan açıklamada; ?Düzce´de yapılacak olan Türkiye finaller öncesi takımımıza başarılar dileriz. Antrenörleri Cem Taylan, Beden Eğitimi öğretmenleri Adem Baykul, desteklerini esirgemeyen başta Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam olmak üzere, İlçe Gençlik ve Spor müdürü Kürşat Gültekin´e, İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Sönmez´e ve 2 Haziran Ortaokulu Müdürü İlyas Açıkgöz´e teşekkür ederiz? ifadeleri kullanıldı.

Kozan Ekspres Gazetesi olarak, büyük başarıya imza atan 2 Haziran Ortaokulu Kız Futsal Takımı´nı tebrik ediyor, Düzce´de yapılacak olan finallerde şampiyonluğunu ilan etmesini temennilerde bulunuyoruz.