Anahtar Kelimeler: KARDEŞİ UYUŞTURUCU AYIRDI

2 KARDEŞİ UYUŞTURUCU AYIRDI

2 KARDEŞİ UYUŞTURUCU AYIRDI

Uyuşturucu 2 kardeşten 1´ ini mezara, diğerini cezaevine gönderdi.

/resimler/2016-8/2/1321197217664.jpg

İlçemiz Cumhuriyet Mahallesi Çetin Sokak üzerinde 1 kişi evinde ölü bulundu.

Elde edinilen bilgiye göre evde annesi ile birlikte yaşayan Uğur Aşan, annesinin yaylaya gitmesinden dolayı evde yalnız yaşamaya başladı. Dün gece saatlerinde Uğur Aşan arkadaşı Mustafa A. İle kendi evlerine geldiler.

İddia göre;  evde bir süre vakit geçiren iki arkadaş daha sonra kendilerine uyuşturucu enjekte ederek uyudular. Sabah saatlerinde Mustafa A. kalkarak Uğur Aşan´ ı kaldırmaya çalıştı. Kaldıramayınca 112 acil servisi aradı. 112 acil servis ekiplerinin olay yerinde yaptığı incelemeler sonrasında uğur Aşan´ ın öldüğünü tespit ettiler.

Olay yerine gelen polis ekipleri olay ile geniş çapta araştırma ve soruşturma başlattı. Olay yerinde Cumhuriyet savcısı tarafından yapılan ilk otopsinin ardından Adana Adli Tıp morguna kaldırıldığı öğrenildi.

Annenin Mücadelesi Sonuç Vermedi

Öte yandan eşini yıllar önce kaybeden anne Fatma Aşan´ ın bundan bir ay öncesine kadar Adana´ da yaşadığı, Oğuzhan ve Uğur isminde 2 çocuğu olduğu anlaşıldı. Oğuzhan´ ın bir süreden buyana uyuşturucu madde kullanmak sucundan cezaevinde yattığı kaydedildi.

Anne Aşan;  Çocuklarını kötü arkadaş çevresinden korumak arzusu 1 ay önce Adana´ dan Kozan´a taşındığı bilgisine ulaşılırken, anne Aşan olay yerinde sinir krizleri geçirdi.