Anahtar Kelimeler: kişiden tutuklandı

20 kişiden 4´ü tutuklandı

20 kişiden 4´ü tutuklandı

Kozan İlçe Emniyet Müdürlüğü´nün Salı sabahı şafak vakti yaptığı operasyonla ?Fuhuşa Teşvik, Aracılık ve Yer Temin Etmek? suçlarından gözaltına alınan kişiler adliyeye sevk edilmişti. Mahkemeye çıkan 20 kişiden 4´ü tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Geçtiğimiz Salı sabahı 06.00´da Cumhuriyet Başsavcılığı´nın yürüttüğü soruşturma kapsamında, Kozan İlçe Emniyet Müdürlüğü´ne bağlı ekipler Kozan merkezli ?Fuhuşa Teşvik, Aracılık ve Yer Temin Etmek? suçlarına istinaden operasyon düzenledi. Kayseri ili Develi ilçesi ve Adana il merkezli eş zamanlı olarak gerçekleştirilen operasyonda 22 ayrı adrese baskın yapılmış, yapılan baskınlarda 18 kişi gözaltına alınmıştı.

Gözaltına alınan şahıslar sorguya alındı. Elde edilen bilgiler doğrultusunda 2 kişi daha gözaltına alınarak Emniyet Müdürlüğü´ne getirildi. 72 saatlik gözaltı süresinin ardından 20 kişi geniş güvenlik önlemleri altında adliyeye getirildiler.

Hakim karşısına çıkan zanlılardan; Ömer E. (64), Ersan A. (43), Tuğba A.(41) ve Mustafa T.(31) tutuklanarak cezaevine gönderildi. Diğer 16 şahıs ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.