Anahtar Kelimeler: muhtarları değişmedi

2021 muhtarları değişmedi

2021 muhtarları değişmedi

Kozan Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı 2021 yılı Mütevelli Heyeti seçimi gerçekleştirildi.

Kozan Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı 2021 yılı Mütevelli Heyeti seçimi Kozan Sosyal Hizmet Merkezi konferans salonunda gerçekleştirildi. 2021 yılı için yeni muhtar adayı çıkmazken, 2020 yılında görev yapan Kozan Muhtarlar Derneği Başkanı ve Alapınar Mahallesi Muhtarı Salim Açıkgöz ile Çelenuşağı Mahallesi Muhtarı Hakkı Yavuz yeniden seçildiler. Her iki muhtar da 2021 yılı için Kozan Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyeti olarak görev yapacaklar.

Kozan Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyeti vatandaşlara yapılacak olan yardımlarda oluşturulan komisyonda yer alıyorlar. Kozan Muhtarlar Derneği Başkanı Salim Açıkgöz yaptığı açıklamada;

"Her zaman devletimizin yanındayız. Gerçekleştirmiş olduğumuz mütevelli heyeti seçiminde arkadaşım ile birlikte 2021 yılında görev yapacağız. Inşallah yapacağımız görev hayırlara vesile olur. Bizleri yalnız bırakmayan bütün muhtar arkadaşlarımıza bizlerden her daim desteğini esirgemeyen Kozan Kaymakamımız Sayın Şafak Gürçam’a çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.