Anahtar Kelimeler: encümen komisyon üyeleri belli

2021 yılı encümen ve komisyon üyeleri belli oldu

2021 yılı encümen ve komisyon üyeleri belli oldu

Kozan Belediyesi Nisan Ayı Olağan Meclis Toplantısı Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan başkanlığında gerçekleşti. Meclis toplantısında komisyon ve encümen  üyeleri seçildi.

Kozan Belediyesi Nisan Ayı Olağan Meclis Toplantısı Kozan Belediye Meclis Toplantı Salonu’nda Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan başkanlığında gerçekleşti. Nisan ayı meclis toplantısında encümen üyeleri, meclis başkan vekilleri ve komisyon üye seçimleri gerçekleştirildi.

Nisan ayı meclis toplantısında, Denetim Komisyonu’nca Kozan Belediyesi'nin 2020 yılı gelir ve giderleri ile hesap iş ve işlemlerinin denetimlerine ait denetim komisyon raporu meclis üyelerine dağıtıldı.

Toplantıda, Kozan Belediyesi'nin 2020 yılı faaliyet çalışma raporu da meclise okundu.

Meclis toplantısında encümen, meclis başkan vekilleri ve komisyon üyelerinin seçimi gerçekleştirildi. Buna göre; Ali Baysal, Uğur Diliçıkık ve Suat Erkan encümen üyeliğine seçildi.

Meclis katip üyeliğine; Uğur Diliçıkık ve Gamze Ataş asil üye olarak seçilirken, Saffet Sarıca ve Salih Altıntaş yedek üye olarak seçildi.

Kozan Belediye başkanı Kazım Özgan mecliste olmadığı zamanlarda meclisi yönetecek başkan vekillerinin seçimi de yapıldı. Buna göre 1. Başkan Vekili Suat Erkan olurken, 2. Başkan Vekili Yurdagül Poyraz oldu.

İmar Komisyonu’na; Yusuf Eroğlu, Gamze Ataş, Hazım Dağlı, Atalay Özer ve Volkan Bayrakçı seçildi.

Plan Bütçe Komisyonu’na; Fatih Aydın, Gölhan Coşkun, Emral Yücel, Kenan Avan ve Ömer Faruk Kaymaz seçildi.

Çevre Sağlık Komisyonu’na; Arif Yüceli, Seval Tetik, Yurdagül Poyraz, Ömer Faruk Kaymaz ve Hasan Sabri Erdem seçildi.

Eğitim Kültür ve Spor Komisyonu’na; Uğur Diliçıkık, Süleyman Şenoğul ve Atalay Özer seçildi.

Sosyal Hizmetler Halkla İlişkiler Engelliler Hizmet Komisyonuna; Suat Erkan, Salih Altuntaş, Ahmet Çankaya, Hasan Sabri Erdem ve Ömer Faruk Kaymaz seçildi.

Kırsal Kalkınma Tarım Orman ve Hayvancılık Komisyonu’na; Şinasi Tutar, Salih Altuntaş, Ali Baysal, Kenan Avan ve Atalay Özer seçildi.

Kanun ve Kararlar Komisyonu’na; Saffet Sarıca, Adem Ataş, Mustafa Soner Uzun ve Hasan Sabri Erdem seçildi.

Seçimler yapıldıktan sonra Kozan Belediyesi Nisan Ayı Meclis Toplantısı’na getirilen diğer maddeler görüşülerek karara bağlandı, bazı maddelerde ilgili komisyonlara havale edildi.

Nisan ayı meclis toplantısının ikinci oturumu Salı günü 14.00’da yapılacak.