Anahtar Kelimeler: - EĞİTİM MARATONU BAŞLADI

2024-2025 EĞİTİM MARATONU BAŞLADI

2024-2025 EĞİTİM MARATONU BAŞLADI

2024-2025 eğitim ve öğretim yılının başlaması nedeniyle Kozan İlçe Milli Eğitim Müdürü Gazi Keleş ve beraberindeki şube müdürleri, Atatürk Anıtı'na çelenk koyarak şükranlarını sundular.

Türkiye genelinde milyonlarca öğrenci ve öğretmen, bugün çalan ilk ders zilinin ardından yaklaşık 9 ay sürecek olan eğitim maratonuna başladı. Kozan’da da yaklaşık 30.000 öğrenci ve 2.500 öğretmen, ders başı yaparak yeni eğitim yılına merhaba dedi.

Törende, Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmasının ardından 1 dakikalık saygı duruşu gerçekleştirildi ve ardından İstiklal Marşı okundu. İlçe Milli Eğitim Müdürü Gazi Keleş, yeni eğitim ve öğretim yılına ilişkin bir mesaj yayımlayarak şu ifadelere yer verdi:

"2024-2025 eğitim ve öğretim yılına başlarken, tüm öğrenci ve öğretmenlerimize başarılı ve verimli bir yıl diliyorum. Bilgiye ulaşmanın, bireylerin gelişiminde en önemli unsur olduğu bu dönemde, Kozan’da eğitim kalitesini artırmak için çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz. Başarı, özveri ve disiplinle çalışarak geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimize en iyi eğitimi sunma gayretindeyiz. Tüm öğretmenlerimizin bu yolda en büyük destekçimiz olduğunun bilincindeyiz ve onlara yürekten teşekkür ediyorum. Yeni eğitim yılının ülkemize, ilçemize ve tüm eğitim camiasına hayırlı olmasını temenni ediyorum."