21 Avukat´a Ara Buluculuk Sertifikası Verildi

21 Avukat´a Ara Buluculuk Sertifikası Verildi

´İş Hukukunda Uzman Arabuluculuk Eğitim Programı´nı başarıyla tamamlayan Kozanlı 21 avukat, sertifikasını düzenlenen törenle aldı.

´İş Hukukunda Uzman Arabuluculuk Eğitim Programı´nı başarıyla tamamlayan Kozanlı 21 avukat, sertifikasını düzenlenen törenle aldı.

Kozan Ticaret Odası Toplantı Salonu´nda düzenlenen sertifikalı eğitim programı kapsamında, arabulucular tarafından verilen eğitimleri başarıyla tamamlayan 21 avukat, ´İş Hukukunda Uzman Arabuluculuk´ sertifikası aldı.

Yoğun bir şekilde düzenlemiş oldukları seminerlerin ve eğitim programlarının, devam edeceği bilgisini veren Adana Baro Başkanı Veli Küçük, ?Gerek merkezde, gerekse ilçelerimizde görev yapan tüm avukatlarımızın, baromuzun olanaklarından eşit bir şekilde faydalanmalarını sağlamak için çalışıyoruz.  Kozanlı avukatlarımız ara buluculuk konusunda bir araya gelerek eğitim almak istediler. Arkadaşlarımız meslektaşlarımıza gerekli eğitimleri vermişlerdir. Ara bulucuk önümüzdeki süreçte hukuk sisteminde daha da sık karşılaşacağımız bir konudur.  Burada 21 Avukat arkadaşımıza aldıkları eğitimler sonucunda sertifikalarını veriyoruz.  Bundan sonraki süreçte onlara başarılar diliyorum.  Meslektaşlarımızın mesleki gelişimine katkı sağlamak ve geleceğe başarılı avukatlar yetiştirmek, en önemli görev ve sorumluluklarımızdan birisidir. ? dedi.

Sertifikalarını alan avukatlar Mayıs ayı içinde yazılı sınava girecekler. O sınavda da başarı elde eden avukatlar Uzman Ara buluculuk görevlerine başlayacaklar.

Kozan Barosu Başkanı Nebi Ocak´ta ? Kozan´da Adana´ya gitmeden böyle bir eğitim aldığımız için çok mutluyuz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum? dedi. 

Avukatlar yaklaşık 2 hafta yoğun bir şekilde eğitim aldılar.