Anahtar Kelimeler: Nisan Coşkuyla Kutlandı

23 Nisan Coşkuyla Kutlandı

23 Nisan Coşkuyla Kutlandı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, tüm yurtta olduğu gibi ilçemizde de bir dizi etkinlik ve programlar ile kutlandı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, tüm yurtta olduğu gibi ilçemizde de bir dizi etkinlik ve programlar ile kutlandı.

Kutlamaların ilk adresi Hükümet Konağı bahçesinde bulunan Atatürk Anıtı oldu. Sabah saat 09:00 da anıtın önünde toplanan okul temsilcileri, kurum ve kuruluş idari amirleri, ilçe protokolü ve çocuklar Atatürk Mozolesine çelenk sundular.

Hükümet Konağı bahçesindeki törenin ardından kutlamaların adresi  Adnan Menderes Parkı oldu.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile start alan kutlamaların açılış konuşmasını İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Fehmi Haytaoğlu yaptı.

Gerçekleştirilen konuşmanın ardından anaokulu öğrencilerinin davul şovları büyük beğeni ile izlenirken, ilkokul öğrencilerinin anadolu ateşi dans gösterileri taktir topladı. Daha sonra program şiirlerin okunması, halk oyunları gösterileri ve özel eğitim uygulama merkezi öğrencilerinin halk oyunu gösterileri ile devam etti.

Etkinlikte ilkokul ve ortaokullar arası resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri verilmesi ile sona  erdi.