2.YILINDA GENEL BAŞKAN YARDIMCILARINDAN MUSA ÖZTÜRK´E ZİYARET

2.YILINDA GENEL BAŞKAN YARDIMCILARINDAN MUSA ÖZTÜRK´E ZİYARET

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcıları Sadir Durmaz ve Mevlüt Karakaya Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk´ü ziyaret etti.

MHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz ve Mali İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Adana Milletvekili Mevlüt Karakaya 30 Mart 2014 yerel seçimlerinin ardından son iki yılda Kozan Belediyesi tarafından hayata geçirilen hizmetler hakkında Başkan Öztürk´ten bilgi aldı.

 

Başkan Musa Öztürk göreve geldikten sonra ilk icraatının uzun yıllar bakımsızlık nedeniyle kullanılamayan Alparslan Türkeş Parkının yeniden yapılarak vatandaşın hizmetine açılması olduğunu kaydetti.

 

Öztürk, Kozan´ın en büyük altyapı sorununu çözen yağmur suyu drenaj hattı, 2 yılda tamamlanan nazım ve uygulama imar planı, yenilenen parklar, restorasyonu tamamlanan tarihi yapılar ve diğer belediyecilik hizmetleri hakkında da genel başkan yardımcılarına bilgi aktardı.

 

Kozan´ın eskiyen içme suyu borularını yenilemek için de Adana Büyükşehir Belediyesi ile birlikte proje hazırladıklarını ifade eden Başkan Öztürk 2016 yılı içerisinde çalışmalara başlayacaklarını sözlerine ekledi.