Anahtar Kelimeler: Bölge Sedefoğlu Emanet

3. Bölge Sedefoğlu´na Emanet

3. Bölge Sedefoğlu´na Emanet

Adana Büyükşehir Belediyesi 3. Bölge Müdürlüğünde görev değişimi

K.Ekspres- 2014 yılından bu yana Adana Büyükşehir Belediyesi 3. Bölge Müdürlüğü görevini sürdüren Tayfun Çiftçi görevinden atanarak, yerine Adana Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Şube Müdürü Kürşat Sedefoğlu atandı.

Yapılan atamanın ardından Büyükşehir Belediyesi 3. Bölge Müdürlüğünde devir teslim töreni gerçekleştirildi.

Gerçekleştirilen törende yeni müdür Sedefoğlu´nu bölge müdürlüğünün kapısında karşılayan Çiftçi, misafirleri ile yakından ilgilendi.

Yeni Bölge Müdürü Kürşat Sedefoğlu yanında getirdiği çiçeği Tayfun Çiftçi´ye takdim ederek, bugüne kadar verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

Daha sonra bölge müdürlüğü koltuğuna oturan Sedefoğlu gerçekleşen görev değişiminin bir bayrak devri olduğuna dikkat çekti./resimler/2017-3/16/1648434898300.jpg

Sedefoğlu ? Öncelikle gerçekleşen değişim bir bayrak devridir. 3 yıldan buyana bu koltukta bayrağı taşıyan çok değerli arkadaşımız Tayfun Beydi. Kendisi bu bölge için büyük gayret ve çaba göstererek çalıştı. Bugüne kadar verdiği emeklerden dolayı kendisine çok teşekkür ediyorum. Bütün koltukların sahibi Adana Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Sözlü Beyefendi´nin talimatları ve görevlendirmesi ile bugünden sonra bu mevkide halkımıza daha hızlı ve daha dinamik hizmet üretme gayreti göstereceğim. Sayın başkanımızın taktirlerine layık olmak için gece gündüz demeden çalışacağız. Elbette bu çalışmalar bir ekip işidir. Sağlam bir kadroya sahibiz. Ben tekrardan sayın müdürümüz Tayfun Çiftçi Bey´e vermiş olduğu emek ve çalışmalardan dolayı bir kez daha teşekkür ediyorum? dedi.

Koltuğunu Sedefoğlu´na devreden Tayfun Çiftçi´de görevlerin ve mevkilerin gelip geçici olduğuna dikkat çekerek, ? görev yaptığınız süre boyunca geride bıraktığınız hizmetleriniz ve anılarınızla anılırsınız? dedi.

Çiftçi 3 yıl boyunca Kozan merkez olmak üzere müdürlüğümüze bağlı ilçelerimizde hizmet üretmek için gayret ve çaba gösterdik. Elbette yaptıklarımız da oldu, yapamadıklarımız da oldu. Lakin hizmet aşkımızdan hiçbir zaman kopmadık. Kopmayacağız da. Bugün çok değerli ağabeyim ve mesai arkadaşım Sedefoğlu´na bu koltuğu devrederken, kesinlikle gözüm arkada kalmayacak. Kendisinin gayret ve çabaları ile bu güne kadar getirdiğimiz hizmet yumağımızı büyüterek, yoluna devam edecektir. Hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum.? Dedi.

Yapılan konuşmaların ardından esprili dakikaların yaşandığı bölge müdürlüğünden Tayfun Çiftçi alkışlar ile uğurlandı.