30 Ağustos Akşamına Aşıklar Damgasını Vurdu

30 Ağustos Akşamına Aşıklar Damgasını Vurdu

30 Ağustos zafer bayramı etkinlikleri kapsamında Kozan Belediyesi tarafından düzenlenen halk ozanları programı yoğun ilgi gördü.

K.Ekspres- 30 Ağustos zafer bayramı etkinlikleri kapsamında Kozan Belediyesi tarafından düzenlenen halk ozanları programı yoğun ilgi gördü.

Şevkiye mahallesinde gerçekleşen etkinliğe ilçe Kaymakamı Şafak  Gürçam, Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk , daire müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından programın açılış konuşmasını Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk yaptı.

Birlik ve beraberlik günlerinin önemine dikkat çeken başkan Öztürk "bir olacağız iri olacağız diri olacağız" dedi.

Öztürk; "bu tip günlerimizde birlik ve beraberliğimizin daha sıkı tutuğumuz günlerimiz olmalıdır. Bu nedenle de bu güzel akşamı sizler için hazırladık. Bilinmeli ki ülke olarak zor günlerden geçiyoruz. Sağımız solumuz düşman kuşatmaları altında dün kuşatmalar silah ile tüfek ile yapılıyordu. Şimdi ise kuşatmalar ekonomik alanda yapılıyor. Bu nedenle  safları daha sıkı tutma günüdür. Elbette Türk milleti tarihte tam 16 devlet kurmuştur. Bu şu anlama geliyor Türk milleti her daim küllerinden var olmayı başarmışlardır. Bu nedenle bugünkü ekonomik kuşatmadan da kurtulmayı başaracağız.

Elbette hep dertlenecek değiliz. Birazda eğlenmek hakkımız bu nedenle bölgemizin değerli halk ozanları ile sizlerle bütünleştirmeyi hedefledik. Bu vesileyle hayırlı eğlenceler diliyor sözü ben gerçek sahibi olan aşıklarımıza bırakıyor dedi.

Gerçekleşen konuşmanın ardından sırası ile Aşık Ozan Mercan, Aşık Eyyubi, Aşık Adnan Özcandan, Arzu Bacı ve Aşık Aşikar sahne aldılar.

/resimler/2018-9/3/1241465461891.jpg