Anahtar Kelimeler: yıllık sırrın cevabını bekliyor

33 yıllık sırrın cevabını bekliyor 

33 yıllık sırrın cevabını bekliyor 

1988 yılının Ocak Ayında Andıl Caddesi Sema Eczanesi önüne bırakılan bebek aradan geçen 33 yılın ardından biyolojik ailesinin kendisini neden bıraktığı sırrını çözmek istiyor.

Kendisine anne ve babalık yapan kişilerin hayatlarını kaybetmesinin ardından biyolojik ailesini aramak üzere 4 ay önce Kozan’a gelen Dilek ERMİŞ biyolojik ailesini bulacağı günü sabırsızlıkla bekliyor.

33 yıl sonra biyolojik ailesini arayan Dilek ERMİŞ “ tek amacım terk edilmemim nedeni ne idi? Onu merak ediyorum” dedi.

Terk edilen bebek Dilek ERMİŞ gazetemize yaptığı açıklamada “ amacım kimsenin düzenini bozmak veya her hangi bir beklenti içerisine girmek gibi bir amacının olmadığına dikkat çekerek, “ tek amacım neden bırakıldım sorusuna yanıt bulmak dedi.

33 yıllık gizemli sır aydınlatılsın 

Dilek ERMİŞ “ 1988 Yılının Ocak Ayının 15. günü sabah saatlerinde Kozan İlçesi Andıl Caddesi üzerinde bulunan Sema Eczanesinin önüne bırakıldığımı 22 yaşında öğrendim. O dönemden bugünlere gelmem de büyük emek ve gayretleri bulunan benim için öz annem ve babamın her hangi bir üzüntü içerisine girmemeleri adına sessiz kaldım. Anne ve babamın hayatlarını kaybetmelerinin ardından benim biyolojik ailemin beni neden bıraktıkları sorusunun cevabını öğrenmek için bundan 4 ay önce Kozan’a gelerek bir dizi araştırmalarda bulundum. 1988 yılında polis tarafından tutulan polis tutanaklarına ulaştım.

Elde ettiğim bilgi ve belgeler neticesinde bu noktalara geldim. Bırakıldığım yerde ve çevresinde kendi imkânlarımla bir dizi araştırmalar yaptım. Lakin kayda değer bir sonuca ulaşamadım. İlçede yayın yapan yerel televizyona röportaj verdim. Birçok kişi ve kişilerle görüştüm. Lakin bundan da bir sonuç alamadım. Şimdi ise sizler aracılığı ile biyolojik aileme ulaşmak istiyorum.

Biyolojik ailemi ararken, amacım onların düzenini bozmak, onlardan her hangi bir maddi ve manevi beklenti içerisine girmek değil. Ben sadece bırakılma nedenimi öğrenmek istiyorum. Elbette onlarında mutlak bir geçerli nedenleri vardır. Neden her ne olursa olsun onları yargılamak gibi de bir niyete sahip değilim. O günün şartlarında neden bırakıldığımı öğrenmek istiyorum” Dedi.

Aklımdaki soru işaretini gidermek tek amacım 

Biyolojik ailesinden her hangi bir beklenti içerisinde bulunmadığını ifade eden, Dilek ERMİŞ sözlerine şöyle devam etti.

“İçerisinde bulunduğum ve aklımda soru işareti olarak kalan bu soruyu gidermek istiyorum. Buradan sesimi duyan, yaşanan hadise ile ilgili olarak gerçek bilgisi olan kişilerin yardımını bekliyorum. Son olarak doğumumun evde gerçekleştiği yönünde ciddi vurgular var. O dönemde evde doğum yaptıran ebe veya doğum yaptırma yeteneğine sahip olan kişilerin benim durumum ile ilgili bilgiye sahip olabileceklerini düşünüyorum. Sonuç olarak biyolojik ailemin ortaya çıkmasını istiyorum. Buradan onlara seslenmek istiyorum. Beni bulun ve sadece beynimdeki soru işaretini ortadan kaldırın” dedi.

Bize ulaşın 

Hadisenin yaşandığı dönem ile ilgili bilgisi olan kişi veya kişilerin gazetemize ulaşması, yaşanan hadisenin aydınlatılması adına büyük önem taşıyor. Gerekli bildirimlerinizi gazetemizin sosyal medya adreslerinin yanı sıra 0536 898 70 71 nolu telefondan da yapılabilirler.