Anahtar Kelimeler: Sonra Ormanda Bulundu

4 Gün Sonra Ormanda Bulundu

4 Gün Sonra Ormanda Bulundu

Kozan´ın simgeleri arasında yer alan ve akli dengesi yerinde olmayan Sefer Güneş (60) kaybolmasının üzerinden 4 gün geçmişti.

Karasis bölgesinde kaybolduğu 1. gün dağlık bölgede gördüğünün söylenmesi üzerine aramalar AKUT öncülüğünde Karasis ve Orçan Mahalleleri sınırları içerisinde yoğunlaştırılmıştı.

Aramaların 4. gününde çevredeki vatandaşların aramalara eşlik ettikleri anda ormanlık bölgede bir farklı kokunun gelmesinden şüphelenen 3 kişi sarp uçurum olan bölgede Sefer Güneş´e ait olduğu sanılan bir erkek cesedi buldular. Olay Jandarmaya bildirilmesi ile birlikte karadan cesede ulaşamayan jandarma ve Akut ekipleri Kozan Barajı üzerinden tekneler ile cesede ulaşabildiler.

Olay yerinde yapılan teşhis sonrası bulunan erkek cesedinin 60 yaşındaki Sefer Güneş´e ait olduğu tespit edildi.

Cumhuriyet Savcısının ön otopsisinin ardından 4 gün önce düşme sonucu öldüğü iddia edilen Sefer Güneş´in cesedi ilk önce Kozan Devlet Hastanesi Morguna oradan da Adana Adli Tıp Kurumuna sevk edildi.

 Cesedin sarp araziden çıkarılması sürecinde Sefer Güneş´in yakınları birbirlerini suçlayarak, kavga ve tartışma yaşadılar.

Olay ile ilgili soruşturma ve araştırmaların devam ettiği kaydedildi. /resimler/2016-8/20/1848570590394.jpg