4 Yaşındaki Oğlunu Boğarak Öldürdü

4 Yaşındaki Oğlunu Boğarak Öldürdü

4 yaşındaki oğlunu öldüren Kadın ?oğluma gayri resmi çocuk diyorlardı dayanamadım. Öldürdüm? dediği iddiaları kan dondurdu.

K.Ekspres- Olay ilçemiz Aslanpaşa Mahallesi Şıhefendi Bulvarı üzerinde bulunan bir inşaata meydana geldi.

İddialara göre; Psikolojik sorunları olan ve bu yönde tedavi gördüğü iddia edilen Fatma Ö. öğlen saatlerinde 4 yaşındaki oğlu Yiğit Çınar Ö. De yanına alarak ikamet ettiği evden ayrıldı.

Fatma Ö. Nün yakınları anneden ve oğlundan haber alamamaları üzerine durumu polis´e bildirdiler.

Akşam saatlerinde Şıhefendi Bulvarı üzerinde bir kadının sinir krizi geçirdiği ihbarı gelmesi üzerine olay yerine giden polis ekipleri yolun kenarında bilekleri kesik halde bir kadın buldular.

Yapılan incelemenin ardından,  bilekleri kesik haldeki kadını Fatma Ö. Olduğu anlaşılması üzerine polis ekipleri kadından 4 yaşındaki oğlu Yiğit Çınar´ın nerde olduğunu sordu.

 Kadın polis ekiplerine oğluna gayri resmi çocuk denildiğini bu iftiralarla dayanamadığından dolayı çocuğunu boğarak öldürdüğünü, çocuğun cesedini ise yakınlarda bulunan 5 katlı inşaatın giriş katında bıraktığını beyan etmesinin ardından polis ekipleri inşaatın girişinde yaptığı araştırma sonucunda yerde hareketsiz olarak yatan bir çocuk buldu.

Durumun 112 acil servisine bildirilmesinin ardından olay yerine gelen sağlık ekipleri çocuğun öldüğünü tespit etti.

4 yaşındaki çocuğunu boğarak öldürdüğünü itiraf etiği iddia edilen kadın polis gözetiminde Kozan Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olayla ilgili olarak polis soruşturma başlatılırken, nöbetçi savcılığın talimatı ile Fatma Ö. Nün kasten adam öldürme sucundan gözaltına alındığı öğrenildi. oğlunu öldüren kadının Kozan Devlet hastanesinde uyutularak tedavisine devam edildiği kaydedildi.

Öte yandan nöbetçi savcının olay yerinde yaptığı ön otopsisinin ardından Yiğit Çınar Ö. Nin cansız bedeni ilk olarak Kozan Devlet Hastanesi morguna oradan´ da detaylı otopsi için Adana Adli Tıp kurumuna gönderildiği öğrenildi.

Yaşanan olayla ilgili nöbetçi Cumhuriyet savcısının gözetiminde araştırma ve soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.