40 yıllık tecrübemi hizmete dönüştüreceğim

40 yıllık tecrübemi hizmete dönüştüreceğim

Ak Parti Adana Milletvekili Aday Adayı Hilmi Baysal; Hızlı bir giriş yaparak Adana’da bütün kesimlerin yaşadığı sorunları yakından bildiğini, çözümü için 40 yıllık tecrübesini Adana’da hizmete dönüştüreceğini söyledi.

AK Parti Adana Milletvekili a. Adayı Hilmi Baysal seçim çalışmaları kapsamında Adana ve ilçelerinin tüm teşkilatlarını gezerek kendine duyulan memnuniyeti dile getirdi. Teşkilatlarının tüm kademeleri ile bir araya gelen Baysal, gittiğimiz tüm teşkilatlarımıza kendimi tanıtırken ‘’Bizim Baysallar’’ danmışsınız söylemlerini çok duyuyorum. Bizi öyle kabullenmişler ki Bizim diye hitap ediyorlar. Buda çok sevindirici, halkın Baysalları kabullenmesi ifade etmesi bizim ticari hayatımızda ne kadar başarılı sevildiğimizi gösteriyor. 60 yıllık şirketimizin dürüst ve ilkeli oluşu toplumumuzun güvenini almıştır. 40 yıldır ticaretin içerisindeyim 400 çalışanımızla şirketimiz her geçen gün biraz daha büyüyor, bu büyüme insanların bizlere olan güveni, doğrulumuz ve dürüstlüğümüzden kaynaklanıyor dedi

Şirketimizdeki bu başarıların yanı sıra Ticaret Odası Başkanlığında da insanların teveccühü ile bu başarılarımı oraya aktarma fırsatım oldu, Kozan Koleji ile Eğitim alanlarında iyi bir başarı elde ederek. Kozan’da övgü ile bahsedilecek yeni bir eğitim yuvasının temellerini attık. Adana’mızın da bütün sorunlarına hakimim ben seçildiğim takdirde Ankara’da değil Adana’da olacağım. Çünkü Adana’mızın sorunlarını çözerek Adana’mızı bir adım daha ileriye götürmek istiyorum. Benim hayat tecrübelerimdeki bu 40 yıllık başarıyı Adana’mıza aktarmak istiyorum dedi.

Seçim çalışmaları kapsamında Adana ve tüm ilçelerini gezerek kendine duyulan memnuniyeti de dile getiren Baysal, daima Adana’mızın ve Türkiye’mizin hizmetkârı olacağım.” şeklinde konuştu.

Baysal, Temayül oylamasına hazır olduğunu söyleyerek, 1 Mart günü yapılacak temayülde diğer tüm a. Adaylarına başarılar diledi.