Anahtar Kelimeler: . ARAYA GELDİ

4. GRUP BİR ARAYA GELDİ

4. GRUP BİR ARAYA GELDİ

Kozan Ticaret Odası, meslek grupları ile bir araya gelmeye devam ediyor.

Oda Başkanı Mustafa Kandemir başkanlığında, petrolcüler, taşımacılar ve nakliyatçılar meslek grubu üyeleri ile kahvaltı programında bir araya gelindi.

Toplantı, Kozan Ticaret Odası toplantı salonunda gerçekleştirildi. Toplantıya, Kozan İlçe Emniyet Müdürü Fatih Alptekin’de katıldı.

Kandemir, pandemi nedeniyle bir iki yıldır bir araya gelemediklerini ifade ederek, bundan sonra daha sık bir araya gelip sorun ve şikayetleri masaya yatırarak çözüm bulma yolunda çalışma yapacaklarını söyledi. 4. meslek grubu üyelerinin hepsine katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Katılımcılar, yaşadıkları sorunları dile getirdiler. Özellikle öğrenci servisi kooperatifleri, s plaka almada zorlandıklarını ifade ederek, s plaka konusunda çözüm istediklerini ifade ettiler. Ayrıca okul giriş ve çıkışlarında servis araçlarının öğrencileri alırken veya bırakırken bazı okulların önünde sıkıntı yaşadıklarını, bundan dolayı da bu sıkıntılı okullara polis memuru görevlendirilmesi gerektiğini ifade ettiler.

Düzenlenen toplantıda şehir içerisindeki trafik sıkıntısı da dile getirildi. Özellikle Saimbeyli caddesi üzerinde yaşanan trafik yoğunluğundan dolayı zaman zaman tıkanmaların meydana geldiği, bu konuda da çözüm üretilmesi gerektiği ifade edildi.

Bir diğer konu ise Kozan Adana karayolu Küçük sanayi sitesi girişinde bulunan yolun kavşak haline dönüştürülmesi ile ilgili oldu. Bu konu ile ilgili olarak Kozan Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Fatih Aydın söz alarak, “Bu konu hakkında karayolları önemli bir çalışma başlatıyor, bugünlerde başlayacak ve Sırelif mevkine kadar yol genişleyecek, bu konuda karayolları güzel bir çalışma yapacak” ifadelerini kullandı.

Düzenlenen toplantı sonunda toplu fotoğraf çekimi gerçekleştirildi.