4 Yıllık Bölümü 3 Yılda Bitirip Mezun Oldular

4 Yıllık Bölümü 3 Yılda Bitirip Mezun Oldular

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Mühendislik-Mimarlık Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü’nde eğitim gören üç öğrenci, 2013-2014 eğitim öğretim yılında üstün başarı göstererek, 4 yıllık öğrenimlerini üç yılda bitirip, yaz stajlarını da tamamlayarak mezun oldu.

Mezuniyet nedeniyle bir açıklama yapan ÇÜ İnşaat Mühendisliği Bölümü Başkanı Prof. Dr. İsmail Hakkı Çağatay, İnşaat Mühendisliği Bölümü’nden 2013-2014 eğitim öğretim yılında başarıyla mezun olan öğrenciler arasında üç öğrencilerinin üstün başarı göstererek, dört yıllık öğrenimlerini üç yılda tamamlamalarından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

 

Prof. Dr. Çağatay: “İnşaat Mühendisliği Bölümü’nden İlk Kez 3. Yılda Mezun Verdik.”

Buse Duyan, Münir Ünverdi ve Akın Küçükbaş isimli öğrencilerinin bölümlerini başarıyla tamamladığını ifade eden Prof. Dr. Çağatay, İnşaat Mühendisliği eğitiminin belirli bir çalışmayı ve gayreti gerektirdiğini hatırlattı. Bu öğrencilerin, hem kendi dönemlerindeki hem de bir üst dönemdeki dersleri alarak üstün bir başarı örneği sergilediğini söyleyen Prof. Dr. Çağatay, daha İnşaat Mühendisliği Bölümü’nü üç yılda tamamlayan öğrencilerinin olmadığına dikkati çekti.

4 yıllık bölümü 3 yılda tamamlayan öğrencilere “Üstün Başarı Belgesi” veren, ÇÜ İnşaat Mühendisliği Bölümü Başkanı Prof. Dr. Ismail Hakkı Çağatay, mezunları bu başarılarından dolayı kutlayarak başarılarının devamını diledi.