Anahtar Kelimeler: Ekim Kaybeden Olmayacak

?6 Ekim´de Kaybeden Olmayacak?

?6 Ekim´de Kaybeden Olmayacak?

Eğitim Bir-Sen Kozan Temsilciliği´nin 6 Ekim tarihinde yönetim ve delege seçimi yapılacak. Yapılacak seçime mevcut başkan Umut Gül ve Ali Özgüner aday.

 

Eğitim Bir-Sen Kozan Temsilciliği´nin 6 Ekim tarihinde yönetim ve delege seçimi yapılacak. Yapılacak seçime mevcut başkan Umut Gül ve Ali Özgüner aday.

Başkan adaylarından Ali Özgüner sosyal medyada yaptığı açıklamada, ?6 Ekim´de yapılacak olan Eğitim-Bir-Sen Kozan Temsilciliği seçimlerinde kaybedenin olmayacağını vurgulayarak, üyelerimizle birlikte kazanmak için yola çıktık? ifadelerini kullandı.

Ali Özgüner yaptığı açıklamasına şu ifadelerle devam etti: ?6 Ekim´de bir hizmet yarışı, bir bayrak değişimi olarak gördüğümüz ve kaybedeni olmayan, kazananı sendikamızın ve üyelerimizin olacağı seçimimizi gerçekleştireceğiz. Bizler de, bu büyük aileye yapılacak olan hizmetin kalitesini artırmak, hak ettikleri değeri vermek, aidiyet duygusunu geliştirmek için, emekte, temsilde ve adaletle birlik hareketi olarak samimi inanmış ama hırsı olmayan, sizleri her dönem değerli gören, sizin adınıza sizin için mücadele veren, hakkınızı alacak, sizden başka güç dayanağı olmayacak, sendikacılık adına aşkı olan, güçlü bir ekiple yola çıktık. Üyelerimizin tamamının içinde yer alacağı projelerimizde tüm eğitim çalışanları adına verdiğimiz samimi taahhütlerimiz de, ay ay planladığımız 4 yıllık çalışma planı ile sizlere hizmet etmek için görev beklemekteyiz. Sendika için üye değil, üyemiz için sendika esası anlayışıyla sendikamızı sizlerle birlikte yönetmek, eğitim yuvalarımızı her anlamda sevgiye hakim kılmak için çıktığımız bu süreçte vereceğiniz görev için şimdiden heyecan duymaktayız. 6 Ekim´de yapacağımız Kozan ilçe temsilcilik yönetimi ve delege seçimi, üyelerimize, eğitim camiamıza ve Kozan´ımıza hayırlar getirmesini diliyorum? diye konuştu.