HACI
27.02.2015 11:35:54
Arkadaşlar.şü Mustafa ELIBOL denen adama helal olsun valla kendısını cok sevıyorum NEDEN Cünku kendını her zaman gundemde tutan bır adam.Sayın cumhurbaşkanımızın secımınde kendı aracının camını kendısı kırıp gundeme oturmayı bılen bır adam Yıne Kozan beledıyesının kumlarını satan yumurtayı bır gunde bıtıren bır ada.m ŞUNU demek isterım guzel Kardeşim ELIBOL vekıllıgın hayırlı ugurlu olsun şimdıden ama Nolursun şu meclısın yollarını parke taşı ıle yumurtanın sarısını karıştırıp yapkı uzun yıllar dayansın.lutfen yumurtanın sarısını kullan sana ınanıyorum su katma yumurtaya şimdıden hayırlı olsun sayın VEKILIM ELIBOL

86 bin yumurtanın kahramanı tekrar sahnede

86 bin yumurtanın kahramanı tekrar sahnede

Facebook adaylarına her gün bir yenisi daha ekleniyor. Bu kervana son olarak katılan Kazım Özgan’ın yol arkadaşı Mustafa Elibol oldu.

Katıldığı bir cenaze töreni sonrası Kozan’ın her kesimince sevilen, sayılan Kuyumcu, Emin Canbolat ile Yüksel Ticaretin sahibi, derin siyaset adamı Alican Yüksel ile bir araya geldi. Bu ayaküstü fırsatı değerlendirmeyi ihmal etmedi. Gördüğü ilk muhabire çek bak Emin ve Ali abimde beni destekliyor. Demesi üzerine üçlü bilmeyerek objektiflerimize poz vermelerinin ardından fotoğrafı çeken kişinin gazetemizin elemanı olduğunu öğrenmelerinin ardından Emin Canbolat Bey “Ben herkese aynı mesafedeyim”. Demekle yetinirken Alican Yüksel Bey de“Ben İl Genel Meclis Üyesi olarak, aday adaylarına taraf olmamız yasak” demeyi ihmal etmedi. Mustafa Elibol ise aday adayı olarak ilk defa bir gazeteye çıkacağının mutluluğundan kimin ne dediğine pekte aldırış etmedi.

Ama eminiz ki Mustafa Elibol ’un bu dönemde şansı çok yüksek çünkü Erdoğan ve Davutoğlu 10 günde 10 işçiye 86 bin yumurta yediren bir dâhiyi kadrosuna katmak isteyecektir.