9 AYDA 45 BİN METRE SICAK ASFALT

9 AYDA 45 BİN METRE SICAK ASFALT

Kozan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Şantiye ekipleri yol bakım, onarım ve asfaltlama çalışmalarına ara vermeksizin devam ediyor.

İlçe merkezinin yanı sıra, yeni büyükşehir yasası gereğince mahalleye dönüştürülen köylerde de devam eden çalışmalar kapsamında, son 9 ayda 10.450 ton sıcak asfalt kullanılarak yaklaşık 45 bin metre yol çalışması yapıldığı bildirildi.

Devam eden çalışmalar hakkında bilgi veren Belediye Başkan Yardımcısı Cengiz Yeşiloğlu, ilçe merkezinde birçok sokağın parke kilit taşı ile kaplandığını, trafik yoğunluğunun fazla yaşandığı ana caddeler ve büyük sokakların ise sıcak asfalt ile kaplandığını söyledi.

Belediye Başkanı Musa Öztürk`ün talimatıyla şehrin her noktasında eksiklerin belirlenerek programa alındığını ifade eden Yeşiloğlu, Adana Büyükşehir Belediyesi ile koordineli bir şekilde çalışarak şehrin yol, su gibi altyapı ihtiyaçlarının giderileceğini, ihtiyaç duyulan yerlerde asfaltlama, onarım, bakım ve parke döşeme çalışmalarının mevsim koşulları elverdiği sürece aralıksız olarak devam edeceğini belirtti.

Kozan Belediyesi Şantiye ekiplerince asfalt çalışmalarının tamamlandığı mahalle ve sokaklar arasında Karacaoğlan Mahallesinde Hacımirzalı yolu, Alparslan Türkeş Parkı Civarı, Çanaklı Mahallesinde Sakarlar ve Şehit Şefik Uçak Sokak, Ağlıboğaz Mahallesinde Altan Sokak, Aslanpaşa Mahallesinde Fehmi Özel Türkay Bulvarı, Türkeli Mahallesinde Fındık, Pelit ve Gonca Sokak, Mahmutlu Mahallesinde ise Karaoğlan, Çamurdan ve Erdoğan Sokak bulunuyor.