Anahtar Kelimeler: Ekmek

 Ekmek 3 TL oldu

 Ekmek 3 TL oldu

Kozan Fırıncılar Odası Başkanı Muhammet Yorulmaz, 210 gram ekmeğin 3 TL'ye çıkarıldığını açıkladı.

Geçtiğimiz aylarda ekmeğe yapılan zammın ardından bir zam haberi daha geldi. Kozan Fırıncılar Odası Başkanı Muhammet Yılmaz yaptığı açıklamada, ekmeğin 24 Mart itibari ile 3 TL’ye çıkarıldığını ifade etti. Vatandaş 210 gram ekmeği 3 TL'den alacak.

Fırıncılar Odası Başkanı Muhammet Yorulmaz yapılan zamma karşılık olarak, girdi fiyatlarının çok ama çok artmasına bağladı. Kozan fırıncılar Odası Başkanı Muhammet Yorulmaz yaptığı yazılı açıklamada zam duyurusunu şu ifadelerle açıkladı: “Cumhurbaşkanımızın, ekonomide Kurtuluş Şavaşı mücadelemizde birinci sırada yer alan fırıncı esnafımız, hammaddeye ulaşamadığı bu zor günlerde bile ekmek üretimini ve vatandaşımızı ekmeksiz bırakmamıştır.

Bildiğiniz üzere, başta un fiyatları olmak üzere, elektrik, doğalgaz, katı yakıt, personel giderleri maya  vb. girdilerimizde her geçen gün yeni bir fiyatla karşı karşıya kalmaktayız.

Tüm bunlar göz önüne alınarak, tüketicimizin de alım gücünü düşünerek, 24 Mart 2022  Perşembe gününden itibaren 210 gr. ekmek, 3.00 TL.’den satılacak olan ekmek fiyatımız meslektaşlarımızın duyarlı yaklaşımlarıyla” uzun süre geçerliliğini sürdürür bir noktada kalır.”