Anahtar Kelimeler: altından yaradı

Aba altından sopa işe yaradı

Aba altından sopa işe yaradı

TFF 3. Lig 4. Grupta mücadele eden temsilcimiz şeytanın bacağını kırdı. Kendi evinde konuk ettiği Bayrampaşa’yı 2-0 mağlup etti.

TFF 3. Lig 4. Grupta mücadele eden temsilcimiz Kozanspor, çıktığı 11. Maçında Bayrampaşa Spor’u 2-0 mağlup ederek uzun süredir herkesin beklediği 3 puanı hanesine yazdırdı. İsmet Atlı Şehir Stadyumunda oynan maçı hakem Alper Oran yönetti. Geçtiğimiz günlerde Kozanspor sosyal medya adresinde Çarşamba günü oynanacak olan maç için aba altından sopa gösterilmişti. Takımın galibiyet elde etmemesi durumunda saha içerisinde oynamayan futbolcuların takımdan gönderileceğinin sinyali verilmişti. Yönetimin bu tavrı iş yaptı. Kozanspor haftalardır beklediği o galibiyeti aldı.

Maçın 24. Dakikasında Muzaffer Özcanlı attığı gol ile takımı 1-0 öne geçirdi. Saha içerisindeki mücadeleyi bırakmayan Kozanspor 2. golü 86. dakikada Fatih Gültekin’in penaltı vuruşu ile buldu. Maçta başka gol olmayınca Kozanpor sahadan 2-0 ile ayrıldı.

Alınan bu sonuçla beraber ligin dibinde bulunan Kozanspor 15. Sıraya yükselerek puanını 10 yaptı. Deplasmandan mağlup ayrılan Bayrampaşa ise 8. sırada 18 puanda kaldı. Kozanspor 27 Aralık 2020 günü deplasmanda K. B. Anadoluspor’un konuğu olacak.