Abdulkadir Kozan Basınla Buluştu

Abdulkadir Kozan Basınla Buluştu

Geçtiğimiz günlerde AK Parti ilçe kongresinde tek liste ile seçime giden Abdulkadir Kozan basın mensupları ile tanışma kahvaltısında bir araya geldi.

/resimler/2018-3/12/1336100696453.jpgGeçtiğimiz günlerde AK Parti ilçe kongresinde tek liste ile seçime giden Abdulkadir Kozan basın mensupları ile tanışma kahvaltısında bir araya geldi.

Kozan Ticaret Odası lokalinde düzenlenen kahvaltıya AK Parti Kozan İlçe Başkanı Abdulkadir Kozan ve yönetim kurulu üyelerinin tamamı katıldı.

Basın mensupları ile tanışan Abdulkadir Kozan tanışma faslının ardından düzenledikleri kahvaltıya katılımlarından dolayı Kozan´ın yerel ve ulusal basın mensuplarına teşekkür etti.

Abdulkadir Kozan, hedeflerinin 2019 seçimlerinde Kozan´da AK Parti´yi birinci Parti yapmak olduğunu belirterek ?2019 yerel seçimlerinde Kozan´ı alacağız? dedi.

Ayrıca bugüne kadar AK Parti´de görev alan herkese teşekkür etti.  Birlik ve beraberlik içerisinde AK Parti´nin çıtasının daha da yukarılara çıkarılacağını söyleyen Abdulkadir Kozan basın mensuplarının da sorularını cevapladı.

Parti yönetimi, Gençlik Kolları ve Kadın Kolları ile birlikte Kozan´da sıkmadık el bırakmayacaklarını söyleyen Kozan, 2019 yerel ve Cumhurbaşkanlığı seçiminde Kozan´da AK Parti´yi birinci Parti yapacaklarını ayrıca belirtti.