Anahtar Kelimeler: Abdullah Baysal' Verimli Belediyecilik !

Abdullah Baysal'dan Verimli Belediyecilik Sözü!

Abdullah Baysal

“Görevi devraldığımızda çalışan kimseyi işten çıkarmayacağız fakat kimseyide yatırmayacağız”

Yeniden Refah Partisi'nin Kozan Belediye Başkan Adayı Harun Abdullah Baysal, Kozan'ın geleceğine dair vaatlerini açıkladı.

Baysal, belediye başkanı seçilmesi halinde herkesi işten çıkarmayacağını ancak verimsizliğe göz yummayacağını vurguladı. Sahaya inerek daha etkin bir belediyecilik anlayışını benimseyeceklerini belirten Baysal, çalışmayan ve işini yapmayan kişilerin işten çıkarılacağını dile getirdi.

Mevcut kadronun üzerine yeni istihdam alanları sağlanacağını ifade eden Baysal, işsizlik oranını en aza indirmek için belediyenin üretime geçeceğini ve fabrikalar kuracağını ve kurulmasını da destekleyeceğini söyledi. Yapılacak işe alımların tamamının kura ile gerçekleşeceğini belirten Baysal, adaletli bir istihdam politikası izleyeceklerini vurguladı.

Genç ve dinamik yapısıyla şehrin sorunlarını yakından tanıyan Harun Abdullah Baysal, idareci kimliği ve güçlü ilişkileriyle daima gündemde olan bir isim. 2024 yerel seçimlerine hazırlanan Baysal, şehrin geleceği için kapsamlı çözüm önerileri sunmayı hedefliyor.

Baysal'ın sözleri, şehirdeki işsizlik sorununu minimum seviyeye indirerek, belediyenin asıl yapması gereken hizmetleri de eksiksiz yapmasında etkin rol almasını hedefleyen bir bakış açısını yansıtıyor. Genç adayın vaatleri, yerel yönetimde yeni bir dönemin kapılarını aralıyor.