Anahtar Kelimeler: ABDURRAHMAN YILMAZ’ DEĞERLİ KİTAP

ABDURRAHMAN YILMAZ’DAN ÇOK DEĞERLİ KİTAP

ABDURRAHMAN YILMAZ’DAN ÇOK DEĞERLİ KİTAP

Kozan'da ömrünü din hizmetlerine adayan Hoşkadem Camii İmam Hatibi Abdurrahman Yılmaz “Din Hizmetlerine Adanmış Ömürler” adlı kitabını çıkardı. Yılmaz'ın kitabı okuyanlar tarafından büyük beğeni topladı.

Uzun yıllardan bu yana imamlık görevi yaparak din hizmetlerinde önemli çalışmalara imza atan Hoşkadem Camii İmam Hatibi Abdurrahman Yılmaz yaklaşık 25 yıllık birikimin ardından kitap çıkardı. “Din hizmetlerine adanmış ömürler” adlı kitabında Kozan, Feke, Saimbeyli ve Tufanbeyli bölgesinde  yaşayan din alimlerinin yaptıklarını ve hayatlarını konu alıyor.

Abdurrahman Yılmaz “Din Hizmetlerine Adanmış Ömürler” adlı kitabını ziyaretler gerçekleştirerek tanıtıyor. Dini bilgisinin dışında yazarlık kariyerinide ortaya koyan Kozan Hoşkadem Camii İmam Hatibi Abdurrahman Yılmaz Ekspres Gazetesi imtiyaz sahibi Hüseyin Erciyes’i ziyaret ederek yazmış olduğu kitabı hediye etti.

Kozan, Feke, Saimbeyli, Tufanbeyli ilçelerinde eski yıllarda yaşamış olan din adamlarının ömrünü, manevi değeri yüksek insanların yaptıkları ve hayatlarını konu alan kitabı tanıtan Abdurrahman Yılmaz;

"Bu kitab için 25 yıldan bu yana hazırlık yaptım. Kitabı hazırlarken din adamlarının yaşadığı bölgelere giderek birebir gördüm. Ulaşabildiğim soy akrabaları ile konuşma fırsatı buldum. İnşallah güzel bir kitap olmuştur ve insanlığa hayırlı olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

Ekspres Gazetesi imtiyaz sahibi Hüseyin Erciyes, Abdurrahman Yılmaz hocanın çıkarmış olduğu kitabın çok değerli olduğuna dikkat çekerek kitabı okuyacağını ifade etti. Abdurrahman Yılmaz'a da ayrıca teşekkür eden Erciyes;

"Sayın hocamız Kozan’ımızın yetiştirmiş olduğu ender insanlardan bir tanesi. Kendisi de geçmiş yıllarda yaşamış din alimleri gibi şimdi din hizmetlerini sürdürüyor. Tarih Abdurrahman Yılmaz hocamızı hiçbir zaman unutmayacak. Yazmış olduğu kitabın hayırlı uğurlu olmasını ve gelecek kuşaklara Işık tutacak bir rehber olması temennisinde bulunuyorum” ifadelerini kullandı.