ABİSİNİN EVİNDE CİNAYETE KURBAN GİTTİ

ABİSİNİN EVİNDE CİNAYETE KURBAN GİTTİ

Kozan'da Cumhuriyet Mahallesi Nazeden Sokak üzerinde bulunan abisinin evine gelen kişi uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti.

Olay, Cumhuriyet Mahallesi Nazeden Sokak üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; Adana'da ikamet eden 58 yaşındaki Medeni Nazlı Kozan'daki abisinin evine geldi. Geceyi abisinin evinde geçiren Medeni Nazlı sabah saatlerinde uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. İddialara göre; beyaz renkli Toros araç ile iki kişi evin önüne geldi. Önce kapıyı çaldılar. Kapıyı açan Medeni Nazlı ellerinde tüfek olan kişileri görünce kapıyı geri kapattı. Şahıslar kapıyı zorlatıp içeri girdiler. Av tüfeği ile iki el ateş ettiler. İsabet alan Medeni Nazlı yere yığıldı. Burada hayatını kaybetti.

Kafaları bezle sarılı olduğu iddia edilen kişiler geldikleri araç ile olay yerinden kaçtılar.

İhbar edilmesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri eve girdiklerinde Medeni Nazlı'nın cansız bedeniyle karşılaştılar. O esnada evde şahsın amcasının da olduğu öğrenildi. Şahsın Adana'da ikamet ettiği gezmek için Kozan'a abisinin yanına geldi öğrenildi.

Cumhuriyet Savcısı’nın geniş çaplı incelemesinin ardından Medeni Nazlı'nın cenazesi otopsi raporu için Kozan Devlet Hastanesi Morgu’na kaldırıldı. Polis ekipleri evin çevresinde geniş güvenlik önlemleri alırken, olay yeri incelemek ekipleri her türlü detayı incelemeye aldılar.

Kozan Cumhuriyet Savcılığı koordinesinde polisin geniş çaplı soruşturması sürüyor.