Anahtar Kelimeler: Açelya Store Kozan' Açıldı

Açelya Store Kozan'da Açıldı

Açelya Store Kozan

Şevkiye Mahallesi Şehit Şefik Uçak Sokak Erma Rezidans B Blok No:29 Özkılıçlar Market karşısında açılan Açelya Store, yoğun bir katılımla hizmete girdi.

Açılışa Kozan Belediye Başkan Yardımcısı Faruk Sönmez, Büyük Birlik Partisi Kozan İlçe Başkanı ve Kozan Belediye Başkan Adayı Gürdal Topal, Kozan Organize Sanayi Bölgesi Müdürü ve AK Parti Kozan Belediye Başkan Aday Adayı Fatih Aydın, Kozan Ticaret Odası Başkanı Mustafa Kandemir, Kozan Kaymakamlığı Yaz İşleri Müdürü Mustafa Sırkıntı, Milliyetçi Hareket Partisi Kozan İlçe Başkanı Şerif Köşeli, Kozan Ticaret Borsası Meclis Başkanı Süleyman Delibaş ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılış töreninde konuşan işletme sahibi Açelya Sarıkaya, iş yerinin açılışına katılan herkese teşekkür etti. Sarıkaya, "Uzun bir çalışmanın ardından açtığımız iş yerimizde bayanlara yönelik ürünler satıyoruz. Kaliteli ve uygun fiyatlı ürünlerimizle Kozan halkına hizmet etmek istiyoruz" dedi.

Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından davetliler iş yerini gezdi. İşletme sahibi Açelya Sarıkaya, gelen misafirlerle yakından ilgilendi ve ürünleri hakkında bilgi verdi.

Açelya Store'un açılışı Kozan'da büyük ilgi gördü. İş yerinin açılışı ile Kozan'da yeni bir giyim markası daha hizmet vermeye başladı.