Anahtar Kelimeler: AÇICI LASTİK FUARIN GÖZDESİ

AÇICI LASTİK FUARIN GÖZDESİ OLDU

AÇICI LASTİK FUARIN GÖZDESİ OLDU

Bölgenin en güçlü ve her geçen gün kendini yenileyen firmalarından Açıcı Lastik 15. Tarım, Hayvancılık Tavukçuluk ve Süt Endüstrisi Fuarı’nın gözdesi oldu.

Kozan'da ve Adana bölgesinde her geçen gün kendini geliştiren ve yenileyen Açıcı Lastik 15. Tarım, Hayvancılık Tavukçuluk ve Süt Endüstrisi Fuarı’nda standını açarak tanıtımlarını yaptı. Bölgenin en güçlü firmalarından biri olan ve Türkiye'de perakende satışta birinciliği bulunan Açıcı Lastik sahibi Ercan Açıcı, fuarda kendini yalnız bırakmayan herkese teşekkür etti.

 Adana TÜYAP fuar alanındaki standa yoğun ilgi oldu.

Ercan ve Celal Açıcı işletmeciliğindeki Açıcı Lastik, fuarın en gözde standlarından biri oldu.. Ziyaretçiler, Türkiye'de perakende satışta birinciliği olan Açıcı Lastik’in standındaki ürünleri yakından inceledi. Deneyimli personeller ile kendisini marka haline getiren Açıcı Lastik, kalitenin ve güvenin ana merkezi durumunda.

Ercan ve Celal Açıcı; “15. Tarım, Hayvancılık Tavukçuluk ve Süt Endüstrisi Fuarı’na katılan tüm hemşerilerimize teşekkür ediyoruz. Herkesin standımızı ziyaret etmesinden dolayı çok mutluyuz. Geçtiğimiz yıl standımıza yoğun bir ilgi olmuştu. Yüzlerce vatandaş standımızı ziyaret ederek bizlere büyük destek verdi. Bu yıl da aynı şekilde yoğunluk ilk günden başladı. Vatandaşlarımızın ilgisi bizleri memnun etti” diye konuştu.