Anahtar Kelimeler: Ocakbaşı açıldı

Açık Ocakbaşı açıldı

Açık Ocakbaşı açıldı

İşletmeciliğini Burak Can Açık ve Kenan Açık kardeşlerin yaptığı Açık Ocakbaşı düzenlenen görkemli bir açılış töreni ile hizmete girdi.

Irmak Caddesi bankalar civarında aynı anda yaklaşık 100 kişinin yemek yiyebileceği nezih ve Ferah bir ortam hazırlayan Açık kardeşler, Kozan'da kebabın ve ciğerin tek adresinin Açık Ocakbaşı olacağını söylediler.

Açılışa; Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, Jandarma Komutanı Nuh Anacık, AK Parti Kozan İlçe Başkanı Avukat Yusuf Bilgili, CHP Kozan İlçe Başkanı Bünyamin Sedefoğlu, MHP Kozan İlçe Başkanı Nihat Atlı, STK temsilcileri, belediye meclis üyeleri, belediye başkan yardımcıları, kurum müdürleri, daire amirleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılış öncesinde bir konuşma gerçekleştiren işletmeci Burak Can Açık, “Açık Ocakbaşı'nın Kozan'a hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Açılışımıza katıldığınız için herkese ayrı ayrı teşekkür ederim” "ifadelerini kullandı.

Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan’da ciğer ile Kozan’ın marka bir şehir olma yolunda ilerlediğine dikkat çekerek, Burak Can ve Kenan Açık kardeşlere açtıkları yeni iş yerlerinde bol kazançlar temennisinde bulundu.

Yapılan konuşmaların ardından Açık Ocakbaşı okunan dualarla hizmete girdi ve kurdele kesimi gerçekleştirildi. Açılış sonrasında Açık ailesi Ocakbaşı’nı misafirlere tanıtarak verilen hizmetler hakkında bilgi verdiler.