AÇIKGÖZ ÖZGÜRLÜĞÜNE KAVUŞTU

AÇIKGÖZ ÖZGÜRLÜĞÜNE KAVUŞTU

İlçemiz Kozan’ ın eski Belediye Başkanlarından Eczacı Mehmet Açıkgöz tutuklu bulunduğu ceza evinden tahliye edildi. Yüzlerce kişinin toplanarak eski başkan Açıkgözün tahliye anını bekleyen sevenleri Açıkgöz’ ün çıkış anında sevinç çığlıkları attılar.

Hafta sonu sabah saatlerinde tahliye edilen Kozan Belediyesi eski başkanlarından olan Eczacı Mehmet Açıkgöz yüzlerce seveninin sevgi seli ile karşılandı. Eski Başkan Açıkgöz’ ün çıkması ile cezaevi önünde kurbanlar kesilerek adeta bir bayram havası oluşturuldu. Tüm sevenleriyle teker teker tokalaşan Mehmet Açıkgöz, daha sonra aracına binerek konvoy eşliğinde evine gitti. Yüzlerce aracın oluşturduğu konvoy yaptığı şehir turundan sonra müftülük karşısındaki evinde son buldu. Burada davul zurna ile karşılanan Açıkgöz, evinde bekleyen sevenleri ile de teker teker ilgilenerek hasbıhal etti. Evinin bahçesindeki bayram havası ile Açıkgözün tüm sevenlerinin mutluluğu gözlerinden okunmaktaydı.

Eski Belediye Başkanı olan Eczacı Mehmet Açıkgöz’ ün şimdi ne yapacağı merak konusu oldu. Kamuoyu tarafından siyasete tekrardan atılacak mı? Seçimlerde kimi destekleyecek? sorusu yapılan sokak kulisleri arasında. Daha önceki yıllarda mesleğinin deneyimleri sayesinde birçok hastaya yaptığı ilaçlarla şifa veren Açıkgöz’ ün tekrardan Eczacılık yapıp yapmayacağı da merak edilen konular arasında.