Açıkgöz Yüzlerce Seveni Tarafından Karşılandı

Açıkgöz Yüzlerce Seveni Tarafından Karşılandı

1999 ile 2004 yılları arasında Kozan belediye başkanlığı görevinde bulunan Kozan eski belediye başkanlarından Ecz. Mehmet Açıkgöz bundan yaklaşık 1 yıl önce Belediye başkanlığı döneminde imzaladığı bir evraktan dolayı ceza evine girmişti.

Cezasının bir bölümünü yatan Açıkgöz izinli olarak çıktığı ceza evinin önünde yüzlerce seveni tarafından karşılandı.

Ceza evinin kapısında sevenleri ile teker teker tokalaşan Açıkgöz gösterilen ilgiden dolayı sevenlerine teşekkür etti. Daha sonra sevenlerinin eşliğinde evine gelen Açıkgöz evinin bahçesinde bir süre sevenleri ile sohbet etti.

1 hafta süre ile izne çıktığı anlaşılan Açıkgöz cezasının geri kalanının bir bölümünü Kozan açık ceza evinde geçirecek. Daha sonra ise Nisan ayı içersinde şartlı salıverme yasasından faydalanarak özgürlüğüne tamamen kavuşacağı öğrenildi.

Açıkgöz’ün ceza evi çıkışında karşılayan sevenlerinden bazıları “ bu ceza başkanımızın hak etiği bir ceza değildi. Başkanımız haksız ve adaletsiz olarak bu ceza evinde yatıyor.  Bu cezanın siyasi olduğuna inancımız tamdır. Sayın başkanımıza uzun bir aradan sonra kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.” Dediler.