Anahtar Kelimeler: İskender Döner Kafe Açıldı

Ada Et İskender Döner Kafe Açıldı

Ada Et İskender Döner Kafe Açıldı

İşletmeciliğini genç girişimci Abdullah Durur´un yapmış olduğu Ada Et İskender Döner Kafe Karacaoğlan Mahallesi Şehit Hüseyin Soydan Caddesi Işıklı Yol sonu eski bereket döner lokantasının bulunduğu yerde hizmet vermeye başladı.

Ada Kafe´nin açılışı geçtiğimiz hafta sonu okunan dualar ve verilen iftar programı ile gerçekleşti. İş adamlarından vatandaşlara kadar çok sayıda davetlinin katıldığı programda işletme sahibi Abdullah Durur ve personelleri açılışlarına katılan davetliler ile tek tek ilgilendi. Hoşkadem Camii imam hatibi Abdurrahman Yılmaz´ın okumuş olduğu duaların ardından programa katılan davetlilere sunulan iftar menüsü ile işyerinin açılışı gerçekleşti. İşletme sahibi Abdullah Durur açılışlarına katılan tüm davetlilere teşekkür etti. Açılışa katılan davetliler ise Durur ailesine yeni işyerlerinin hayırlı olması ve bol kazançlar getirmesi temennisinde bulundular.

Bünyesinde sekiz personeli ile birlikte hijyen ve kaliteden ödün vermeden hizmet veren Ada Et İskender Döner Kafe´de müşterilere tavuk döner, et İskender, kırpık tavuk, İzmir köfte, hamburger gibi fast food yiyeceklerin yanı sıra soğuk sıcak içecek çeşitleri de sunuluyor. Eşsiz lezzetli ürünleri ile toplu sipariş, evlere ve işyerlerine servis imkanı da sağlayan Ada Et İskender Döner Kafe´den sipariş vermek isteyenlerin 0530 155 0 322 veya 0542 233 0322 numaralı telefonları arayabilecekleri kaydedildi.

/resimler/2019-5/28/1359042574912.jpg