Anahtar Kelimeler: ADANA HEYETİ KOZAN' SPORUN NABZINI TUTTU

ADANA ASKF HEYETİ KOZAN'DA SPORUN NABZINI TUTTU

ADANA ASKF HEYETİ KOZAN

Adana Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (Adana ASKF) Başkanı Dr. Ahmet Bozan önderliğindeki heyet, Kozan'a önemli bir ziyaret gerçekleştirdi.

Adana ASKF Genel Sekreteri Ergin Ulun, İl Disiplin Başkanı Uğur Şekeroglu, Müsader Başkanı, Gül Pınar Kulüp Başkanı, Kozan Esnaf Spor Başkanı Emin Topaldemir ve Karate Hocası Mehmet Enişte'nin de yer aldığı heyet, Kozan'daki spor faaliyetlerini yerinde inceledi ve yerel kulüplerin ihtiyaçlarını değerlendirdi.

Ziyaret kapsamında Kozan'ın spor altyapısı gözden geçirildi ve kulüplerle bir araya gelerek sorunları ve talepleri dinlendi. Başkan Dr. Ahmet Bozan, sporun toplumsal gelişmeye olan katkısının altını çizerek, yerel spor kulüplerinin her zaman desteklenmesi gerektiğini vurguladı.

Kozan'daki sporun potansiyelini ve mevcut durumunu değerlendiren heyet, gelecek projeler için fikir alışverişinde bulundu. Federasyonun ziyareti, Kozan'da sporun ve sporcuların daha da ileriye taşınması adına önemli bir adım olarak yorumlandı.

Adana ASKF Kozan Temsilcisi Metin Atıcı, federasyonun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Federasyonumuzun Kozan'a göstermiş olduğu ilgiden dolayı çok mutluyuz. Bu ziyaret, Kozan sporunun gelişmesi adına önemli bir dönüm noktası olacaktır. Sporun daha da geliştirilmesi için federasyonumuzla iş birliği içerisinde olmaya devam edeceğiz." dedi.