ADANA TİCARET ODASI HEYETİ KOZAN TİCARET BORSASI'NI ZİYARET ETTİ

ADANA TİCARET ODASI HEYETİ KOZAN TİCARET BORSASI

Kozan Ticaret Borsası Başkanı İdris Çevikalp, Adana Ticaret Odası Meclis Başkanı İsmail Acı ve Yönetim Kurulu Başkanı Yücel Bayram'ın Kozan Ticaret Borsası'nı ziyaret ettiğini duyurdu.

Çevikalp, ziyarette bölgenin ticari gelişimi ve Kozan Ticaret Borsası'nın çalışmaları hakkında görüş alışverişinde bulunulduğunu belirtti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çevikalp, şunları söyledi: "Adana Ticaret Odası Meclis Başkanı İsmail Acı ve Yönetim Kurulu Başkanı Yücel Bayram'ın Kozan Ticaret Borsası'na yaptıkları nazik ziyaretleri için teşekkür ederiz. Bölgemizin ticari gelişimi ve Kozan Ticaret Borsası'nın çalışmaları hakkında faydalı bir görüşme gerçekleştirdik. İki kurum olarak bundan sonra da iş birliğimizi sürdürmeye devam edeceğiz."

Adana Ticaret Odası ve Kozan Ticaret Borsası, bölgenin iki önemli ticaret kuruluşu olmaları sebebiyle, bu iki kurum arasındaki iş birliği, bölgenin ticari gelişimi için büyük önem taşıyor. Ziyaret kapsamında yapılan görüşmelerde, bölgenin ticari potansiyeli ve bu potansiyelin nasıl daha iyi değerlendirilebileceği konularında da fikir alışverişinde bulunuldu.